Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Iubitele virtuale, noua modă de a face bani pe Facebook: Utilizatorii pot avea o relație pe internet cu doar 250 de dolari pe lună

Iubitele virtuale, noua modă de a face bani pe Facebook: Utilizatorii pot avea o relație pe internet cu doar 250 de dolari pe lună

Un articol de: - 20 Feb 2013, 11:00
High-Tech

Utilizatorii Facebook care nu au o prietenă, dar își doresc să fie bine văzuți în cadrul rețelei de socializare se pot considera norocoși. Site-urile care vând așa zisele „iubite virtuale” iau amploare în întreaga lume.

Site-ul „Fake Internet Girlfriend” îți poate asigura o relație pe Facebook, în schimbul unui abonament pe 3 luni, în valoare de 750 de dolari.

Cei care vor ca pe pagina lor să fie afișat „într-o relație cu” pot face rost cu ușurință de o prietenă virtuală la numai 250 de dolari pe lună, scrie Daily Mail.

Pachetul de bază include o prietenă pe Facebook care postează mesaje pe pagina personală şi care efectuează două apeluri telefonice pe lună către numere de telefon publice, precum secretara de la locul de muncă.

Pentru câțiva dolari în plus, iubita virtuală poate juca și jocuri online cu clienții lor.

Serviciile se adresează celor care au nevoie de o prietenă fie pentru a obţine un loc de muncă, pentru a-şi face fosta prietenă geloasă, sau pentru a scăpa de cicălelile părinților, apare în descrierea site-ului.

Răzbunarea pe fosta iubită este cel mai invocat motiv de clienți, afirmă proprietarii site-ului „Fake Internet Girlfriend”.

Pagina nu este singura de acest fel care oferă aceste servicii. „Cloud Girlfriend” şi „Namaro Fake” au același rol de a îmbunătăți statutul social al utilizatorilor Facebook.


 

Citeşte mai multe despre:   Facebook,   relatie
 
 
 
Loading...