Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Jocul Pokemon Go a isterizat o lume întreagă. O femeie a rămas blocată în cimitir după ce a mers la vânat de personaje fantastice

Jocul Pokemon Go a isterizat o lume întreagă. O femeie a rămas blocată în cimitir după ce a mers la vânat de personaje fantastice

Un articol de: - 14 Iul 2016, 08:10
Jocul Pokemon Go a isterizat o lume întreagă. O femeie a rămas blocată în cimitir după ce a mers la vânat de personaje fantastice Foto: theverge.com High-Tech

În ultimele zile un joc a isterizat lumea. Este vorba despre Pokemon Go, care a devenit viral în rândul utilizatorilor de telefonie mobilă.

Jocul a fost creat pentru ca oamenii să nu mai fie sedentari și să se plimbe, doar că, după cum era de așteptat, are și efecte adverse.

Oamenii caută disperați Pokemoni în diverse locuri, așa fiind și cazul unei femei din Georgia.

Femeia a sunat la Poliție, după ce a fost închisă într-un cimitir după ce ajunsese acolo la vânat de Pokemoni.

Prinsă de joc, femeia nu și-a mai dat seama că s-a întunecat și că poarta cimitirlui a fost închisă.

Speriată de situația în care se afla, aceasta l-a sunat pe fratele său, înregistrând conversația.

„Am intrat în cimitir să prind niște pokemoni și poarta era deschisă că așa am reușit să intru. Acum poarta este închisă și sunt blocată în cimitir de 20 de minute și îmi vine să plâng pentru că sunt îngrozită. Am sunat la 911 să vină să-mi deschidă poarta, nu e deloc amuzant”, spune femeia în timp ce începe să plângă, potrivit Libertatea.

Un alt caz înspăimântător a fost cel al unei tinere în vârstă de 19 ani, care a dat peste un cadavru în timp ce căuta un Pokemon într-un joc „real”, disponibil pe iphone. (Mai multe detalii AICI).

În plus, mulți amatorii de pokemoni se plâng de faptul că jocul îi oboseşte. Mai mult, o parte din ei acordă foarte mult timp pentru găsirea personajelor încât renunţă la somn. Partea mai putin plăcută a jocului nu a întârziat să apară. Hărţile folosite se bazează pe o aplicaţie mai veche, pentru GPS. Fără a fi actualizate, hărţile nu arată locaţia actuală a clădirilor, transformate acum în instituţii oficiale, ceea ce pune într-o situaţie delicată autorităţile din mai multe state.A venit acasă și și-a găsit soţul în pat. Când a dat aşternutul la o parte, a împietrit! A plâns ...

În Australia, Poliţia din mai multe oraşe a atras atenţia jucătorilor că accesul în interiorul staţiilor de poliţie este interzis.

Iar în Statele Unite, o persoană s-a plâns autorităţilor atunci când casa i-a fost luată cu asalt de jucători. Omul s-a speriat când un grup de oameni a început să alerge în jurul casei sale. (Mai multe detalii AICI).

 

Citeşte mai multe despre:   Pokemon Go,   joc,   cimitir,   georgia