Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech John McAfee, managerul unei companii de antiviruși, vrea să deblocheze iPhone-ul atacatorului din San Bernandino (VIDEO)

John McAfee, managerul unei companii de antiviruși, vrea să deblocheze iPhone-ul atacatorului din San Bernandino (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 19 Feb 2016, 15:12
John McAfee, managerul unei companii de antiviruși, vrea să deblocheze iPhone-ul atacatorului din San Bernandino (VIDEO) Foto: thefreethoughtproject.com High-Tech

Managerul unei companiei de antiviruşi a declarat că va debloca iPhone-ul atacatorului din San Bernardino gratuit, fără să-i pună în pericol pe ceilalţi utilizatori. Și asta pentru că șeful Apple se opune unei cereri FBI de a debloca iPhone-ul atacatorului din San Bernardino, potrivit B1 TV.

"Cu tot respectul pentru Tim Cook şi Apple, lucrez cu o echipă care are cei mai buni hackeri de pe planetă. Aceşti hackeri sunt legende în grupurile lor, cum ar fi HackMiami. Îmi mănânc pantoful într-un spectacol, dacă nu putem debloca iPhone-ul atacatorului din San Bernardino", a declarat John McAfee, programator și managerul unei companiei de antiviruşi.

John McAfee, managerul unei companii de antiviruși, va debloca iPhone-ul atacatorului din San Bernandino


Tim Cook, CEO Apple, se opune unei cereri FBI de a debloca iPhone-ul atacatorului din San Bernardino. Numărul de încercări de deblocare a telefonului este limitat şi, în cazul în care nu se descoperă parola corectă, telefonul se resetează şi se şterg informaţiile.

Conducerea Aple susţine că inventarea unei program prin care să fie spart codul de securitate al telefonului mobil i-ar putea pune în pericol pe toţi utilizatorii de telefoane iPhone.

"FBI vrea să facem o nouă versiune a sistemului de operare al iPhone şi să eludăm mai multe caracteristici importante de securitate, sistem care să fie instalat pe iPhone-ul recuperat de anchetatori. În mâini greşite, acest software - care nu există în prezent - ar putea debloca orice iPhone", a spus Tim Cook, şeful Apple.

În decembrie anul trecut, teroristul Syed Rizwan Farook şi soţia sa au deschis focul şi au ucis 14 oameni, în San Bernardino, California.

Citeşte mai multe despre:   iPhone,   apple,   atac,   terorist,   SUA