Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Lansarea iPhone 4S, amânată în China: Reprezentații Apple nu au putut face față cererilor

Lansarea iPhone 4S, amânată în China: Reprezentații Apple nu au putut face față cererilor

Un articol de: - 13 Ian 2012, 09:37
Foto: timesofindia.indiatimes.com High-Tech

Nebunie cu ocazia lansării noului iPhone 4S în China. Reprezentanții Apple din Beijing au fost nevoiți să amâne evenimentul, de teamă că ar putea să nu facă față valului uriaș de oameni adunați în fața magazinului cu ore în șir înainte de deschidere.

Deși lansarea era de mult așteptată, reprezentanții Apple au amânat lansarea în ultimul moment. Decizia a stârnit mânia fanilor iPhone, care au huiduit și au aruncat cu ouă în vitrina magazinului, susținând totodată că evenimentul a fost organizat prost.

“Pe de o parte este vorba despre o slabă organizare, pe de altă parte au venit prea mulți oameni, ceea ce nu face din acest moment un succes. Nu cred că s-au pregătit suficient de bine”, a declarat unul dintre cumpărătorii nerăbdători să intre în posesia smartphone-ului.

Pasionații de iPhone au înfruntat temperaturile foarte scăzute și au petrecut noaptea adunați în fața magazinului, iar alţii au plătit oameni care să aştepte pentru ei şi să le păstreze un loc cât mai în faţă. Practica este, de altfel, foarte folosită în China. Aceştia din urmă au fost foarte îngrijoraţi că, o dată cu amânarea lansării, nu-şi vor mai primi banii.

Noile modele iPhone au apărut pe piaţa neagră din China de ceva timp, însă adevăraţii iubitori de gadgeturi spun că lansarea oficială este un moment care nu poate fi ratat.

Oficialii Apple nu au anunţat încă data la care vor reprograma lansarea iPhone 4S la Beijing.

China are mai mult de o jumătate de miliard de utilizatori de Internet, dintre care 340 milioane au acces cu telefoanele lor mobile.

Înnebuniți de iPhone 4S
Embed:


Citeşte mai multe despre:   apple,   lansare,   amanare,   China
 
 
 
Loading...