Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Mark Zuckerberg: Vreau ca Facebook să devină la fel de vitală ca energia electrică (VIDEO)

Mark Zuckerberg: Vreau ca Facebook să devină la fel de vitală ca energia electrică (VIDEO)

Un articol de: - 08 Noi 2014, 15:21
Mark Zuckerberg: Vreau ca Facebook să devină la fel de vitală ca energia electrică (VIDEO) High-Tech

Mark Zuckerberg a declarat că îşi doreşte ca Facebook să devină la fel de vitală ca energia electrică, scopul său fiind totodată acela ca reţeaua de socializare să fie "ziarul personalizat perfect pentru fiecare persoană din lume", scrie telegraph.co.uk.

La prima sa sesiune de întrebări şi răspunsuri, organizată vineri, miliardarul în vârstă de 30 de ani, cofondator şi director executiv al Facebook, a declarat că îşi doreşte ca Facebook să devină la fel de indispensabilă precum electricitatea, precizând că scopul său nu a fost niciodată acela ca reţeaua de socializare pe care a creat-o să fie modernă şi captivantă.

„Scopul meu nu a fost niciodată acela ca Facebook să fie cool. Eu nu sunt o persoană cool şi nu am încercat niciodată cu adevărat să fiu astfel. Modelul nostru pentru Facebook nu a fost niciodată acela de a încerca să facem ca această reţea să fie în mod special captivantă - am vrut doar să o facem utilă", a spus Mark Zuckerberg.

„Scopul nostru este să construim ziarul personalizat perfect pentru fiecare persoană din lume. Încercăm să personalizăm şi să arătăm utilizatorilor lucrurile care sunt cele mai interesante pentru ei", a mai spus Mark Zuckerberg.

Zuckerberg vrea ca Facebook să devină vitală ca energia electrică

Citeşte mai multe despre:   Mark Zuckerberg,   energie electrica