Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Metoda prin care afli când cineva te BLOCHEAZĂ pe WhatsApp

Metoda prin care afli când cineva te BLOCHEAZĂ pe WhatsApp

Un articol de: B1.ro - 20 Sep 2019, 16:28
Foto: Pixabay High-Tech

Nu-ți mai răspunde o anumită persoană la mesajele pe WhatsApp? Este posibil să-ți fi dat block.

LACRIMI ÎN SHOWBIZ! FUEGO A PĂȚIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITĂ! E ȘOC ȘI GROAZĂ (GALERIE FOTO)

Există mai multe informații care pot indica faptul că este posibil să vă fi blocat cineva pe WhatsApp:

Nu mai vedeți ultima accesare a contactului respectiv sau starea sa de conectare în fereastra de conversație.

Nu mai vedeți actualizări la poza de profil a contactului.

DOAMNE, DUMNEZEULE! TEO TRANDAFIR NU MAI ARE NICIO ȘANSĂ! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT!

Toate mesajele trimise către un contact care v-a blocat afișează un singur semn de bifare (mesaj trimis), niciodată și pe cel de-al doilea (mesaj livrat).

Apelurile pe care încercați să le efectuați nu sunt preluate.

Dacă vedeți toate cele de mai sus în cazul unui anumit contact, este posibil ca acesta să vă fi blocat. Totuși, mai există și alte posibilități. Informațiile sunt ambigue în mod intenționat, pentru că WhatsApp dorește să vă protejeze confidențialitatea atunci când blocați pe cineva. În consecință, nu vă poate informa atunci când vă blochează cineva.
LACRIMI ÎN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PĂCATE E ADEVĂRAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI

Semnificația funcțiilor „ultima accesare" și „conectat/ă" pe WhatsApp

Funcțiile conectat/ă și ultima accesare vă arată dacă contactele sunt conectate la WhatsApp și când au folosit ultima dată aplicația.

Dacă un contact este conectat, înseamnă că are aplicația deschisă în prim-planul dispozitivului și că este conectat la internet. Acest lucru, însă, nu înseamnă neapărat că acest contact v-a și citit mesajul.

Funcția ultima accesare indică ultima dată când un contact a folosit WhatsApp. Setările de confidențialitate vă oferă posibilitatea de a alege cine vă poate vedea ultima accesare. Rețineți că nu vă puteți ascunde starea conectat/ă.

Există mai multe motive din cauza cărora este posibil să nu vedeți ultima accesare a unui contact:

Este posibil ca acesta să-și fi modificat setările de confidențialitate pentru a ascunde această informație.

Este posibil ca dumneavoastră să vă fi modificat setările de confidențialitate pentru a nu vă afișa ultima accesare. Dacă nu afișați ultima accesare, nu puteți vedea nici ultima accesare a contactelor.

Este posibil să fiți blocat/ă de contactul în cauză.

 

 
 
Loading...