Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Mio Technology a lansat în România noua gamă de GPS-uri Spirit 2012 (FOTO)

Mio Technology a lansat în România noua gamă de GPS-uri Spirit 2012 (FOTO)

Un articol de: - 25 Iul 2012, 15:47
Mio Technology a lansat în România noua gamă de GPS-uri Spirit 2012 (FOTO) Galerie foto (3) High-Tech
Mio Technology a lansat în România noua gamă de dispozitive GPS, Mio Spirit 2012, echipate cu serviciul de actualizare a hărţilor, Lifetime Map Update (LMU). Toate dispozitivele GPS din noua serie dispun, de asemenea, de modul de navigaţie pentru camioane. Noile GPS-uri Mio Spirit 2012 sunt disponibile în România la preţuri care încep de la 669 lei.

Noua generaţie a GPS-urilor Spirit include şase noi modele: Mio Spirit 490LM, Mio Spirit 495LM, Mio Spirit 497LM (ecran cu diagonala de 11 cm / 4,3 inci), alături de Mio Spirit 690LM, Mio Spirit 695LM, Mio Spirit 697LM (ecran cu diagonala de 13 cm / 5 inci).

„Noua generaţie de dispozitive de navigaţie Mio Spirit 2012 sporeşte uşurinţa de utilizare. Actualizările gratuite ale hărţilor pe toată durata de funcţionare a dispozitivelor, serviciu disponibil pentru toate modelele din noua serie, reduc semnificativ costul total de exploatare al noilor Mio Spirit”, a declarat Laura Samson, Country Director Mio România, Cehia, Slovacia şi Ungaria.Lifetime Map Update
Serviciul Lifetime Map Update oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi actualiza gratuit hărţile pe toată durata de funcţionare a GPS-ului. Sistemele GPS din noua gamă sunt disponibile cu hărţile din 44 de ţări europene. De asemenea, este oferită posibilitatea de închiriere a altor hărţi pentru o durată de trei, şapte sau 30 de zile.

Smart Routes
Smart Routes foloseşte o bază de date cu informaţii preluate de la milioane de şoferi pentru a optimiza ruta calculată, astfel încât utilizatorii să călătorească mai rapid şi mai eficient în orice moment al zilei.Noile GPS-uri Mio Spirit 2012 oferă acces la varianta trial a opţiunii pentru camioane timp de 30 de zile. Prin introducerea parametrilor maşinii precum greutatea, lungimea, lăţimea, înălţimea, sau greutatea, şoferii profesionişti au acces la cele mai sigure rute pentru destinaţia lor şi pot evita podurile în formă de U, tunelurile şi drumurile cu acces restricţionat.

Toate GPS-urile Mio Spirit 2012 oferă asistenţă pentru rularea pe banda corectă, parcare, vizualizare 3D, Text-to-Speech, ghidare pentru tuneluri şi informaţii despre rutele selectate.

Modelele Mio Spirit 497LM şi Spirit 697LM sunt echipate cu Bluetooth și permit apelarea hands-free, accesarea informaţiilor despre vreme şi căutarea locală pe Google.