Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Moment istoric pentru Pokemon Go: Un american anunță că este primul care terminat jocul, prinzând toate creturile virtuale

Moment istoric pentru Pokemon Go: Un american anunță că este primul care terminat jocul, prinzând toate creturile virtuale

Un articol de: B1 TV - 06 Aug 2016, 11:39
Moment istoric pentru Pokemon Go: Un american anunță că este primul care terminat jocul, prinzând toate creturile virtuale Foto: gamerant.com High-Tech

Moment istoric pentru Pokemon Go, celebrul joc care a luat minţile a milioane de oameni. Nick Johnson, un american de 28 de ani, este primul om care terminat jocul, adică a prins toţi pokemonii. El şi-a încheiat astfel colecţia de 145 de creaturi.

Călătoria nebună a lui Nick Johnson pentru a prinde toţi pokemonii l-a purtat peste tot în Statele Unite, acolo unde a prins nu mai puţin de 142 de pokemoni.

New York-ezul a petrecut 50 de ore pe săptămână pentru a fi pe urmele pokemonilor, informează B1TV.

După ce a făcut public acest lucru, dar şi pe cel că a parcurs 152 de kilometri pe jos, a fost sponsorizat de două companii şi a călătorit la Paris, Hong Kong, Tokyo şi Sydney pentru a prinde pokemonii care nu sunt disponibili în America.

La Paris, l-a prins pe Mr Mime, un personaj care se pare că este disponibil doar în Europa, iar la Hong Kong l-a prins pe Farfetch, un personaj disponibil doar în Asia.

Cât despre captura din Sydney, aceasta i-a întregit colecţia. Johnson a găsit acest pokemon rar la parcul Hyde din Sydney graţie unor informaţii de la jucătorii locali.

"Mi-au spus mai mulţi jucători locali că a fost frecvent vazut în acea zonă" le-a spus el celor de la Mashable. A stat 5 ore acolo fără succes până când i-a spus cineva că a descoperit unul. S-a suit repede în taxi pentru să-l găsească înainte să dispară. Și a reuşit!

Johnson spune că mai sunt alţi 5 pokemoni de găsit, însă aceştia încă nu au fost lansaţi de Niantic.

 Ce tragedie! Nouă persoane AU MURIT după ce au MÂNCAT acest PREPARAT! NU există antidot pentru asta

 

Citeşte mai multe despre:   Pokemon Go,   joc