Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Motorola anunță că lucrează la Moto X, telefonul care își ascultă în permanență proprietarul

Motorola anunță că lucrează la Moto X, telefonul care își ascultă în permanență proprietarul

Un articol de: - 02 Aug 2013, 16:24
Motorola anunță că lucrează la Moto X, telefonul care își ascultă în permanență proprietarul   Foto: Mashable.com High-Tech

Motorola, companie deținută de Google, a anunțat că lucrează la un telefon care ”ascultă în permanență” comenzile vocale ale proprietarului, un model al acestui telefon fiind deja pe mâna președintelui Google, Eric Schmidt.

Noul telefon, denumit Moto X, nu va aduce multe îmbunătățiri față de actuala generație de smartphone-uri de pe piață, însă Motorola speră să se facă remarcat prin această funcție, citează BBC News.

Cu un simpl ”OK Google Now”, telefonul își va activa controlul vocal și se va conforma tuturor ordinelor primite.

Conceptul de control vocal nu este deloc nou, Apple a implementat un astfel de sistem încă din 2010 în telefoanele sale, dar Google şi-a dezvoltat tot mai mult proiectul său. Se numeşte Google Now şi a devenit atât un agregator de informaţii, cât şi un asistent personal care poate fi controlat prin voce după apăsarea unui buton. Potrivit „AusDroid“, posesorii de Moto X nu vor trebui decât să spună „OK Google Now“ şi telefonul va fi gata să preia un ordin.

Acest telefon va fi primul model Motorola produs în SUA după mulți ani, iar clienții interesați vor putea să-l personalizeze înainte de a-l cumpăra.

Citeşte mai multe despre:   telefon,   Google