Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Mozilla anunță Firefox 15, browser-ul pentru împătimiții jocurilor online (VIDEO)

Mozilla anunță Firefox 15, browser-ul pentru împătimiții jocurilor online (VIDEO)

Un articol de: - 29 Aug 2012, 11:45
Mozilla anunță Firefox 15, browser-ul pentru împătimiții jocurilor online (VIDEO) Foto: Pocket-lint.com High-Tech
 Mozilla, comunitatea din spatele browser-ului Firefox, a lansat Firefox 15 prin care promite utilizatorilor viteze mai bune, stabilitate și o experiență îmbunătățită pentru cei care vor să joace online cu ajutorul browser-ului.

”Experiența Web este mai rapidă cu Firefox prin reducerea utilizării memoriei când se navighează cu anumite add-on-uri. Aceste îmbunătățiri conduc la un browsing lin și care răspunde mai bine la comenzi. Firefox adaugă funcții care ușurează sarcina dezvoltatorilor de a construi experiențe Web uimitoare”, se arată pe blogul Mozilla.

Mulți specialiști văd în jocurile online un nou teren de luptă pentru browsere, pe măsură ce companiile caută noi modalități de a transforma un browser în principala ”fereastră” către toată viața de pe internet, nu doar pentru navigarea pentru informații sau pentru cumpărături.

Mozilla ținut cont de acest aspect și a introdus un suport pentru dezvoltatorii de jocuri, care pot profita acum din plin de Firefox pentru a construi jocuri cu o grafică puternică, scrie Pocket-lint.com. Acest lucru poate fi observat de cei care încearcă Bananabread, un joc 3D ”first-person shooter” care funcționează în browser fără ajutorul vreunui plug-in (vezi clipul video).

Demo BananaBread, joc 3D ”first-person shooter”
Embed:

Noul update Mozilla este disponibil prin deschiderea meniului About al browser-ului Firefox, sau prin accesarea website-ului Mozilla.