Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech NĂUCITOR: O poartă pentru civilizaţiile EXTRATERESTE ar putea exista pe planeta Mercur. Terra trimite o NAVĂ la contact! (FOTO)

NĂUCITOR: O poartă pentru civilizaţiile EXTRATERESTE ar putea exista pe planeta Mercur. Terra trimite o NAVĂ la contact! (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 16 Oct 2018, 13:59
NĂUCITOR: O poartă pentru civilizaţiile EXTRATERESTE ar putea exista pe planeta Mercur. Terra trimite o NAVĂ la contact! (FOTO) High-Tech

 

Mai ţineţi minte serialul de succes Stargate – Poarta Stelară? Se pare că ficţiunea coboară în realitate. Şi asta pentru că o "poartă pentru civilizațiile extraterestre" ar putea exista pe planeta Mercur, alături de 17 domuri construite de extratereștri antici!

Misterul alimentat de fotografiile făcute de NASA ar putea să fie rezolvat de o navă spațială care se pregătește să decoleze în direcția misterioasei planete. Este vorba despre o sondă britanică, dezvoltată la Agenția Spațială Europeană, care a costat 1,6 miliarde de euro, arată The Sun.

Sondei îi vor trebui șapte ani ca să atingă suprafața planetei, care este una a contrastelor. Fiind cea mai apropiată de Soare, temperaturile pe jumătate din Mercur sunt de aproximativ 500 de grade Celsius, în timp ce pe partea opusă Soarelui și aflată permanent în umbră, se estimează o temperatură de -210 grade Celsius. Din acest motiv, oamenii de știință presupun că nu există viață pe Mercur.

Trebuie spus că au mai existat alte două expediții care au cules date despre misterioasa planetă, Mariner1o în 1973 și Messenger în 2004. Dar acestea se pare că au adâncit și mai mult misterul care o înconjoară.

Unul din adepții teoriilor cu extratereștrii susțin că au găsit dovezi ale existenței acestora. Pornind de la fotografii NASA, Scott C. Waring a observat acum doi ani o poartă neagră, cu o lungime estimată de 3,4 mile, în zona neluminată a planetei. Este un dreptunghi cu unghiuri drepte perfecte. Dacă nu cumva a fost tăiată la perfecție de un meteorit, pare a fi făcută de extratereștri străvechi! Şi ar putea fi o ușă uriașă pentru ca navele extraterestre să intre înăuntrul planetei.

Teoreticianul a mai scris pe blogul său că se pot observa și 17 domuri pe marginea craterelor lui Mercur, pe care le atribuie de asemenea unor posibile fiinţe inteligente de pe Mercur.

Din ce se ştie până acum, miezul planetei este format din fier, în proporție mult mai mare decât al celorlalte planete din sistemul nostru solar.A venit acasă și și-a găsit soţul în pat. Când a dat aşternutul la o parte, a împietrit! A plâns ...

 

Citeşte mai multe despre:   Mercur,   OZN,   extraterestri