Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Noile telefoane Apple, scoase la vânzare: Șeful meu a sugerat să folosesc unul dintre roboţi pentru a sta la coadă în locul meu, ca să îmi pot face sarcinile zilnice

Noile telefoane Apple, scoase la vânzare: Șeful meu a sugerat să folosesc unul dintre roboţi pentru a sta la coadă în locul meu, ca să îmi pot face sarcinile zilnice

Un articol de: - 25 Sep 2015, 13:03
Noile telefoane Apple, scoase la vânzare: Șeful meu a sugerat să folosesc unul dintre roboţi pentru a sta la coadă în locul meu, ca să îmi pot face sarcinile zilnice High-Tech

Noile telefoane marca Apple, iPhone 6S și iPhone 6S Plus, au fost scoase la vânzare.

Mii de oameni au format cozi la ușile magazinelor, în Australia și Asia, pentru a fi siguri că intră în posesia telefoanelor înainte de epuizarea stocurilor.

Ba chiar o tânără a trimis un robot în locul ei, să stea la rând și să îi livreze telefonul pentru că nu a putut lipsi de la serviciu, scrie digi24.ro.

"Şeful meu a sugerat să folosesc unul dintre roboţi pentru a sta la coadă în locul meu, ca să îmi pot face sarcinile zilnice", a precizat tânăra.

Un alt cumpărător a spus că "acesta e al treilea iPhone al meu. Cred că telefoanele Apple devin tot mai bune. Cu siguranţă, voi urmări şi celelalte telefoane care vor fi lansate în viitor".

Telefoanele smart au putut fi precomandate de aproape două săptămâni. Apple estimează că va vinde 10 milioane de astfel de telefoane până luni.

Citeşte mai multe despre:   smartphone,   apple,   robot