Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Aceasta este notificarea care i-a îngrijorat pe toți utilizatorii Samsung! Motivul pentru care a fost trimisă este...

Aceasta este notificarea care i-a îngrijorat pe toți utilizatorii Samsung! Motivul pentru care a fost trimisă este...

Un articol de: Ramona Zaharia - 20 Feb 2020, 18:21
Aceasta este notificarea care i-a îngrijorat pe toți utilizatorii Samsung! Motivul pentru care a fost trimisă este... Foto: pixabay.com Galerie foto (1) High-Tech

Modele Galaxy ale celor de la Samsung se bucură de succes în întreaga lume. În cursul zilei de astăzi, producătorul și-a indus în eroare utilizatorii după ce cu toții au primit o notificare care i-a pus pe gânduri. Problema a apărut la nivel mondial.

Utilizatorii de Samsung Galaxy, indiferent de model, au primit o notificare bizară cu „Find my mobile”. Din greșeală, inginerii Samsung s-au cam încurcat în cabluri și butoane și au trimis tuturor utilizatorilor de Galaxy notificarea cu pricina, playtech.ro.

Chiar dacă nu există nicio declarație oficială prin care de la Samsung cu referire la ce s-a întâmplat, deținătorii de Samsung Galaxy nu au de ce să-și facă griji. Este vorba despre o eroare.

La capătul notificării apărea și cifra 1, dar după ce apăsai pe notificare, aceasta dispărea. Mai multe imagini cu notificarea care i-a panicat pe oameni au apărut pe Twitter, în speranța că aceștia vor găsi un răspuns. Cu siguranță a fost un test făcut de companie.

Citeşte mai multe despre:   Samsung