Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Noul sistem de operare al Apple, iOS 7, descărcat în 24 de ore de aproximativ 34% din deținătorii de iPhone

Noul sistem de operare al Apple, iOS 7, descărcat în 24 de ore de aproximativ 34% din deținătorii de iPhone

Un articol de: - 20 Sep 2013, 13:47
Noul sistem de operare al Apple, iOS 7, descărcat în 24 de ore de aproximativ 34% din deținătorii de iPhone High-Tech

Noua versiune a sistemului de operare iOS pentru dispozitivele mobile, lansată pe 18 septembrie de Apple, a reușit să atingă un record de descărcări. Veştile sunt foarte bune pentru Apple, dar deloc pozitive pentru Google şi platforma Android.

TechCrunch informează că, în primele 24 de ore de la lansarea actualizării la iOS 7, aproximativ 34% din deținătorii de iPhone și-au descărcat noul sistem de operare.

Comparativ cu lansarea sistemului de operare Jelly Bean al celor de la Android, noul iOS a reușit să atingă un record.

Conform cifrelor publicate de Google, la 4 septembrie erau 36,6% din dispozitive pe Android 4.1 Jelly Bean, cea mai populară versiune de Android din ultimul val. Se mai trec cele 8,5% procente de la 4.2 Jelly Bean (4.3 Jelly Bean abia începe să apară) şi se ajunge la 45% din dispozitive care rulează cele mai noi versiuni de Android. Totuşi, s-a ajuns la asta în aproximativ un an de zile.

Potrivit companiei Mixpanel, care monitorizează aplicații și traficul mobil, în 24 de ore circa 35% din dispozitivele pe care le avea sub monitorizare rulau deja iOS 7. În primele 10 ore de la publicarea actualizării, 22% din dispozitive au trecut la noua versiune.

Citeşte mai multe despre:   apple,   Android,   Google