Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech O companie românească a ajuns lider în domeniul softurilor de automatizare a proceselor

O companie românească a ajuns lider în domeniul softurilor de automatizare a proceselor

Un articol de: - 06 Mar 2018, 22:04
O companie românească a ajuns lider în domeniul softurilor de automatizare a proceselor High-Tech

Compania românească de softuri UiPath a primit recent o investiție în valoare de 153 de milioane de dolari de la un grup de investitori din care face parte și CapitalG, vehiculul de investitii al Alphabet (Google), devenind astfel lider în domeniul softurilor de automatizare a proceselor, scrie prestigioasă agenție internațională Reuters.

UiPath produce roboţi software care automatizează procesele de lucru din companii. Compania produce softuri capabile să facă procese repetive precum anularea de carduri de credite pierdute sau procesarea de cereri de asigurare.

După investiția de 153 de milioane de dolari primite, pune compania la o valoare de circa 1,1 miliarde de dolari, conform investitorilor.

În 2017, portofoliul de clienți UiPath a crescut de la mai puțin de 100 la peste 700, iar venitul anual recurent a crescut de 8 ori față de anul anterior. Printre clienții noi ai firmei se numără BMW Group, Dairy Farm Group, Dentsu, Huawei, Morningstar și Sumitomo Mitsui Financial Group.

UiPath a cultivat o comunitate globală de peste 120.000 de developeri, beneficiari ai filosofiei companiei de a democratiza RPA prin acces online gratuit la software și prin oferta de cursuri și certificare avansată din cadrul UiPath Academy.

Citeşte mai multe despre:   UiPath