Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Omid Kordestani este noul director executiv al rețelei de micro-blogging Twitter

Omid Kordestani este noul director executiv al rețelei de micro-blogging Twitter

Un articol de: - 14 Oct 2015, 17:52
Omid Kordestani este noul director executiv al rețelei de micro-blogging Twitter Foto: reza-m-sh.blogspot.com High-Tech

Rețeaua de socializarea Twitter a anunțat că l-a numit pe Omid Kordestani în funcția de director al consiliului de administrare. Acesta a lucrat în ultimii 15 ani la Google, unde cea mai recentă poziție a sa a fost de consilier.

Totodată, după ce noul CEO al Twitter a anunțat numirea fostului director de la Google, acțiunile companiei au crescut cu 2.4%, potrivit Reuters.

Compania de micro-blogging a anunțat că va căuta în afara sa un președinte executiv. Astfel, aceasta a alungat temerile celor care aminteau de rolul dual al co-fondatorului Twitter, Jack Dorsey, care este și șef al companiei de plăți mobile Square.

Noul director executiv al Twitter, Omid Kordestani, a fost angajat la Google începând din 199, unde a fost și director de afaceri. De-a lungul anilor acesta a avut responsabilități pe partea de venituri, clienți, operațiuni, marketing și parteneriate.

Kordestani s-a născut în Iran în 1963. La 14 ani s-a mutat în Statele Unite, apoi a absolvit Universitatea Standford și a fost al 11-lea angajat al Google.

Citeşte mai multe despre:   Twitter,   Google