Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech ORANGE a dat o LOVITURĂ abonaţilor. Oamenii au început să facă PLÂNGERI

ORANGE a dat o LOVITURĂ abonaţilor. Oamenii au început să facă PLÂNGERI

Un articol de: B1.ro - 06 Ian 2020, 16:28
High-Tech

ORANGE TV nu le-ar mai furniza abonaţilor, din câte se pare, posturile TV Eurosport şi Discovery. După Telekom, canalele Eurosport și Discovery nu mai sunt disponibile nici în rețeaua Orange TV. Parțial. Mai mulți abonați Orange s-au plâns că nu mai au în grilă posturile de televiziune Eurosport și Discovery.

Compania Orange a răspuns la comentariile unora dintre abonați, pe pagina de Facebook: „Lista de canale este dinamica si poate suferi modificari. Chiar daca anumite canale TV sunt eliminate, respectam, in continuare, numarul minim de canale agreat la semnarea contractului.”

 

Fostul director al Orange, condamnat la închisoare în dosarul sinuciderii angajaţilor: 35 de angajați și-au pus capăt zilelor, între 2008 și 2009

 

Într-un alt comentariu, Orange răspunde că au fost introduse alte noi canale cu aceeași tematică, precum a celor Discovery:

"Canalele noi introduse in grila, cu aceeasi tematica, sunt: Euronews, fightbox, National Geographic HD, Nat Geo Wild HD, Docubox HD, Viasat Explore HD, Viasat History HD, Viasat Nature HD, Timeless Drama Channel HD, Travel XP, Look 2, Look 3".

Din informaţiile paginademedia.ro, această situație ar fi cauzată ca urmare al unui acord ce ține de zona tehnică, dintre Orange și Telekom, pe zona de cablu TV. 

Reamintim, din data de 1 ianuarie 2020, canalele grupului Discovery au ieşit din grilele celor de la Telekom și NextGen. Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, Animal Planet, dar și variantele HD au ieşit din grilele celor de la Telekom și NextGen. 

Citeşte mai multe despre:   Orange Romania