Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Philips aduce în România monitorul Blade 2 cu afișaj IPS (FOTO)

Philips aduce în România monitorul Blade 2 cu afișaj IPS (FOTO)

Un articol de: - 24 Iul 2012, 12:48
Philips aduce în România monitorul Blade 2 cu afișaj IPS (FOTO) Galerie foto (3) High-Tech
Philips a lansat în România Blade 2, un monitor cu diagonala de 23 inch, design modern, un corp foarte subțire, și un ecran IPS care permite un unghi de vizualizare mai mare. Philips Blade 2 este disponibil în România la un preț de 1049 Lei.

Monitorul Philips 239C4QHSB Blade este inspirat de liniile lamelor patinelor de patinaj, are grosimea de 12,9 mm, fiind aproape la fel de subțire ca o ramă foto.

Punctul de atracție al monitorului Blade 2 este ecranul LED eIPS (Enchanced In-Plane Switching), care oferă un unghi de vizualizare mare (de aproape 180 de grade). Blade 2 dispune de cea mai nouă generație de LED-uri subțiri precum și de funcțiile de energie Philips pentru culoare, imagine și control.

SmartKolor este o tehnologie de extensie de culoare sofisticată care amplifică vitalitatea culorilor primare. SmartContrast este funcția care redă imaginilor un contrast viu, iar SmartImage, o tehnologie exclusivă Philips care analizează conținutul de pe ecran și ajustează performanța ecranului în concordanță cu acesta.Moduri de vizualizare ale monitorului: office, image, entertainment, economy. Pentru a reduce oboseala din timpul orelor lungi din fața ecranului, Philips a inclus Smartxt, un algoritm sofisticat ce îmbunătățește cititul aplicațiilor bazate pe text precum documentele PDF.

Blade 2 dispune și de High Definition Multimedia Interface (HDMi), port audio-out prin care monitorul se poate conecta la boxe sau căști.

Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu conţin mercur, una dintre cele mai toxice substanţe naturale, care afectează oamenii și animalele. Acest lucru permite obţinerea unui afișaj ecologic pe întregul ciclu de viaţă, de la fabricare până la scoaterea din uz.