Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech PLECAȚI în vacanță, în STRĂINĂTATE?! OBLIGATORIU trebuie să vă INSTALAȚI această APLICAȚIE de la GOOGLE, pe telefon!

PLECAȚI în vacanță, în STRĂINĂTATE?! OBLIGATORIU trebuie să vă INSTALAȚI această APLICAȚIE de la GOOGLE, pe telefon!

Un articol de: - 11 Iul 2019, 12:20
Foto: pixabay.com High-Tech

Plecați, curând, în vacanță, în străinătate? Neapărat trebuie să vă instalați aceastp aplicație pe telefon, de la Google, care a fost lansată curând și care vă va fi de folos.

TRAGEDIE ÎN MUZICĂ! LACRIMI PENTRU FUEGO! INIMA A CEDAT! IMAGINI GREU DE PRIVIT (FOTO)

Aplicația este disponibilă atât pentru utilizatorii Android cât și iOS.

VESTE PROASTĂ PENTRU KANAL D! TEO TRANDAFIR A FĂCUT ANUNȚUL! VA FI ULTIMA OARĂ

Un mod intuitiv și simplu de a înțelege o limbă străină atunci când călătorești este folosind camera telefonului pentru a traduce ce vezi – de la semne și anunțuri la meniuri sau etichete ale produselor. Pentru aceste situații, Google Translate oferă funcționalitatea “Instant Camera Translation” (traducere instantanee cu ajutorul camerei telefonului): îndrepți camera telefonului către textul dorit și să primești instantaneu pe ecran traducerea în locul textului original.

BLESTEMUL ELODIEI! BIATA MAGDA CIUMAC! S-A STINS DUPĂ O LUNGĂ ȘI GREA SUFERINȚĂ! IMAGINI HALUCINANTE

Google anunță o nouă versiunea acestei funcționalități, care aduce numeroase îmbunătățiri. În primul rând, Instant Camera Translation funcționează pentru mai mult de 80 de limbi, față de 38 de limbi până acum, printre care și română. Mai mult, acum traducerea funcționează cu orice pereche de limbi alese dintre cele suportate – de exemplu din bulgară și română (până în prezent funcționa numai în pereche cu limba engleză). Instant Camera Translation merge online sau offline, dar și cu opțiunea „auto detect” – nu trebuie să specifici din ce limbă trebuie să traducă.

Calitatea traducerii prin Instant Camera Translation este mai bună: când telefonul este conectat, această funcționalitate utilizează tehnologia „neural machine translation (NMT)” de pe serverele Google pentru a oferi cele mai bune rezultate. Când telefonul nu este conectat la internet, se folosește de tehnologia NMT de pe dispozitiv pentru a oferi traducere de calitate.

Pentru a folosi Instant Camera Translation, căutați butonul „Cameră foto” din meniul principal al aplicației Google Translate. Așa funcționează.

Citeşte mai multe despre:   google
 
 
 
Loading...