Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Pure, aplicația care îți va găsi un partener de sex la fel de ușor cum găsești un taxi, urmează să fie lansată

Pure, aplicația care îți va găsi un partener de sex la fel de ușor cum găsești un taxi, urmează să fie lansată

Un articol de: - 25 Aug 2013, 21:17
Pure, aplicația care îți va găsi un partener de sex la fel de ușor cum găsești un taxi, urmează să fie lansată Foto: businessinsider.com High-Tech

O nouă aplicație destinată persoanelor care își doresc un partener doar pentru sex urmează să fie lansată pentru smartphone.

„Pure” îi va ajuta pe utilizatori să își găsească un partener pentru relații intime pasagere.

Deși aplicația seamănă într-un anumit fel cu Grindr sau Bang With Friends, care au constituit adevarate “revoluții sexuale online”, însă noul soft are anumite avantaje în plus.

Aplicația functionează similar cu Uber, sistemul care ajută utilizatorul să găsească un taxi.

În acest caz, odată lansată aplicația, utilizatorul își caută potențialii parteneri din apropierea zonei unde se află, apoi intră în legătură cu persoana aleasă și stabilește o întâlnire.

După o oră, întreaga conversație și toate datele sunt șterse automat din telefon, scrie Business Insider.

Creatorul aplicației, Roman Sidorenko, spune că a vrut să ofere o soluție simplă pentru a găsi un partener intim, fără să fie nevoie de conversații prea lungi, cum se întâmplă pe site-urile matrimoniale. Aici este vorba doar despre relații sexuale fără implicare afectivă, precizează el.

Un abonament de 24 de ore pentru noua aplicație va costa 10 dolari. Pure va fi aprobată de Apple, însă, înainte de a fi lansată.


 

Citeşte mai multe despre:   sex,   apple