Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech S-A AFLAT! De ce sunt interesaţi ROMÂNII pe Facebook

S-A AFLAT! De ce sunt interesaţi ROMÂNII pe Facebook

Un articol de: - 04 Mar 2018, 17:52
High-Tech

În condiţiile în care unul din doi români stă pe Facebook, reţeaua de socializare a căpătat o imensă valoare pentru piaţa de business şi comercială. Care sunt cele mai urmărite pagini în funcţie de vârsta, genul şi chiar interesele unei persoane, ne lămureşte Digi 24.

Cea mai urmarită pagină de către fetele între 18 și 25 de ani este cea a unui magazin online de unde pot cumpăra selfiestikuri. În clasament urmeză paginile FB ale unor siteuri care vând haine și pantofi.

La capitolul figuri publice pe care le urmăresc, în top este o adolescentă care se înregistrează de acasă pe diferite teme care frământă lumea lor în această perioadă.

La capitolul autori, tinerele de până în 25 de ani sunt interesate de două bloguri care scriu despre probleme amoroase. În schimb după 30 de ani, femeile urmăresc asiduu pagini dedicate decoraţiunilor interioare, electrocasnicelor, bijuteriilor și lucrurilor pentru copii.

Până la vârsta de 25 de ani, băieții de pe FB urmăresc cel mai mult o pagină cu filmări în care un instructor arată cum poţi să îţi întăreşti abdomenul. După 25 de ani devin interesaţi de produse de îngrijire şi... bere.

După 35 de ani, ei devin pasionaţi de maşini, rămân însă fideli unei pagini care promoveză o anumită marcă de bere, dar sunt interesaţi de ceea ce se întâmplă în România.

Urmăresc deasemenea, paginile jurnaliştilor Cătălin Tolondan şi Cristian Tudor Popescu.


 

Citeşte mai multe despre:   Facebook,   preferinţe