Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech S-A TERMINAT! Anunț pentru toți cei care au TELEVIZOR în casă: Decizia RADICALĂ luată de UE!

S-A TERMINAT! Anunț pentru toți cei care au TELEVIZOR în casă: Decizia RADICALĂ luată de UE!

Un articol de: B1.ro - 02 Oct 2019, 13:28
High-Tech

Noile măsuri adoptate de Comisia Europeană au în vedere prelungirea duratei de viață a electrocasnicelor folosite în gospodăriile europene. Aceste reguli au ca scop un consum mai mic de energie electrică și de apă. În plus, potrivit anumitor statistici economiile realizate în urma acestor măsuri vor avea un impact pozitiv atât asupra mediului încojurător cât și asupra buzunarelor cetățenilor, anunță Capital. 

RĂMAS BUN, VALENTINA PELINEL! CRISTI BORCEA A LUAT DECIZIA RADICALĂ LA PUȘCĂRIE!NU A MAI SUPORTAT DUREREA

Pentru prima dată, frigiderele, maşinile de spălat rufe, maşinile de spălat vase şi televizoarele vândute în UE vor trebui să răspundă „exigenţelor în materie de reparabilitate şi reciclabilitate”, a explicat Executivul comunitar într-un comunicat de presă.

CARMEN HARRA A AVUT DREPTATE! ADIO, MAESTRE! A MURIT ÎNAINTE DE A ÎMPLINI VÂRSTA DE 60 DE ANI! ROMÂNIA, ÎN LACRIMI (GALERIE FOTO)

Comisia estimează că aceste reguli, care ar urma să intre în vigoare în săptămânile următoare, împreună cu legislaţia privind etichetarea energetică adoptată în luna martie, vor permite realizarea unei economii anuale de energie de 167 Terawatt-oră (TWh) până în 2030, echivalentă cu consumul anual de energie al Danemarcei. Pentru gospodăriile europene, măsurile înseamnă o economie medie de 150 de euro pe an la factura de electricitate, estimează Comisia.

PROFEȚIE APOCALIPTICĂ! MARIA GHEORGHIU A ANUNȚA URGIA! VA LOVI CURÂND ROMÂNIA!

Legislaţia se referă în special la piesele de schimb care vor trebui să fie disponibile „pentru o perioadă lungă de timp după achiziţionare”, de exemplu minim şapte ani pentru frigidere şi 10 ani pentru maşinile de spălat rufe şi maşinile de spălat vase. În plus, producătorul va trebui să asigure livrarea pieselor „într-un interval de 15 zile lucrătoare”.

 

 
 
Loading...