Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech S-au aflat secretele Apple: iPhone 13 ar putea veni cu o funcţie ce va revoluţiona utilizarea telefoanelor mobile!

S-au aflat secretele Apple: iPhone 13 ar putea veni cu o funcţie ce va revoluţiona utilizarea telefoanelor mobile!

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 28 Ian 2021, 15:22
S-au aflat secretele Apple: iPhone 13 ar putea veni cu o funcţie ce va revoluţiona utilizarea telefoanelor mobile! High-Tech

Au început să apară primele informaţii despre iPhone 13. Conform secretelor deconspirate de unele surse din lumea IT, Apple pregăteşte pentru acest telefon un display pliabil, ce se repară singur.

 

Cum se repară singur Apple iPhone 13?

 

Funcția de auto-vindecare a telefonului plabil s-ar putea activa automat atunci când dispozitivul este pus la încărcat sau după un program pre-determinat, și va utiliza căldura, lumina sau energia electrică pentru a repara stratul protector de deasupra ecranului. De asemenea, se pare că pelicula care va acoperi ecranul ar putea avea un strat cu structură elastică ce își poate pierde și recâștiga forma, în așa fel încât să protejeze continuu componentele sensibile ale telefonului.

 

Apple vine cu ceva în plus faţă de Samsung și Motorola

 

Ideea cu display-ul pliabil nu e o noutate pe piaţă, pentru că Samsung și Motorola produc deja astfel de telefoane. Măsura inovativă este auto-repararea ecranului. Acest lucru a mai fost încercat doar de LG G Flex, lansat în 2013, dar specialiştii au spus că funcţia n-a funcţionat la parametrii doriţi de LG.

 

Când va fi lansat Apple iPhone 13?

 Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a adresat-o cancelarul Germaniei în Parlamentul European

Acest telefon urmează a fi lansat spre finalul anului 2021. Se mai vehiculează și că Apple va renunța la portul de încărcare pentru una sau două variante de iPhone 13, în favoarea încărcării wireless exclusive. Este puţin probabil ca telefonul cu display pliabil şi care se repară singr, de la Apple, să ajungă pe piaţă înainte de finalul acestui an.
 

Citeşte mai multe despre:   Apple,   iPhone,   Samsung,   Motorola