Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech SALVATOR: Cum să îți găsești oriunde TELEFONUL Android, chiar și pe SILENȚIOS! (FOTO)

SALVATOR: Cum să îți găsești oriunde TELEFONUL Android, chiar și pe SILENȚIOS! (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 10 Feb 2020, 20:45
SALVATOR: Cum să îți găsești oriunde TELEFONUL Android, chiar și pe SILENȚIOS! (FOTO) High-Tech

Telefoanele se pot pierde ușor din cauza formei subțiri și a mărimii reduse. Iar dacă sunt date pe silențios devine o adevărată aventură să le detectezi...

INCENDIAR! IRINA LOGHIN A FĂCUT RAVAGII CU PARTENERUL! FUEGO I-A PRINS TOCMAI CÂND... (GALERIE FOTO)

Vestea bună e că smartphone-urile cu sistem de operare Android pot fi găsite simplu, în cazul în care acestea sunt legate de un cont Google. Urmați acești pași simpli și veți găsi telefonul, chiar dacă este pe silențios. În cazul în care telefonul este stins, s-ar putea să fie mai dificil de găsit, dar îi puteți afla ultima locație.

Pasul 1
Accesați „Găsește-mi dispozitivul” cu ajutorul unui browser sau căutați „Find my phone” pe Google, iar mai apoi conectați-vă la același cont pe care îl aveți legat de telefonul în cauză.

Pasul 2
Odată intrați pe site, veți putea vedea informații despre telefonul dumneavoastră, cum ar fi ultima conectare la internet și locația.

Pasul 3

În meniul din stânga, aveți trei opțiuni: „Redați sunet", „Securizați dispozitivul" și „Ștergeți datele dispozitivului". Pentru a vedea dacă telefonul este în proximitatea dumneavoastră, apăsați „Redați sunet", iar dispozitivul va suna timp de 5 minute, pe cel mai gălăgios mod.Mărturia fratelui unei victime de la Onești, despre intervenția Poliției: De la început m-au luat cu minciuni. Au zis că ...

Pasul 4

În cazul în care telefonul nu se aude, dar poate fi văzut pe hartă, atunci apăsați „Securizați dispozitivul" pentru a-l bloca și pentru a lăsa un mesaj pe ecranul de pornire, în caz că cineva îl aude sunând sau vrea să îl fure.

Pasul 5

În cazul în care mergeți la ultima sa locație și nu este acolo, telefonul a fost luat sau furat. Așadar, rămâne la latitudinea dumneavoastră dacă așteptați ca acesta să prindă din nou semnal pentru o nouă reperare ori ștergeți toate datele de pe acesta, pentru a nu putea fi folosite în scopuri neplăcute. Trebuie să luați în calcul faptul că telefonul nu va mai putea fi localizat după ce ștergeți tot.


 

Citeşte mai multe despre:   telefon,   Android