Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Schimbare istorică, anunțată de Facebook: Fotografia de profil va putea fi înlocuită cu o scurtă animație (VIDEO)

Schimbare istorică, anunțată de Facebook: Fotografia de profil va putea fi înlocuită cu o scurtă animație (VIDEO)

Un articol de: - 01 Oct 2015, 11:17
Schimbare istorică, anunțată de Facebook: Fotografia de profil va putea fi înlocuită cu o scurtă animație (VIDEO) Foto: theimaginativeconservative.org High-Tech

Reprezentanții Facebook au anunțat miercuri una dintre cele mai mari schimbări din istoria rețelei de socializare.

În curând, locul clasicei fotografii de profil va fi luat de o scurtă animație video, potrivit unor informații publicate pe blogul reţelei de socializare.

“Astăzi începem să testăm următorul pas într-o evoluţie evidentă a profilurilor: clipurile de profil. În curând, vei avea opţiunea de a filma un scurt clip repetitiv care se va derula pentru oricine îţi vizitează profilul. Clipurile de profil îţi vor permite să afişezi o latură a ta pe care până acum nu o puteai arăta şi vor adăuga o nouă dimensiune profilului tău”, au anunţat reprezentanţii
Facebook.

“Nu ignorăm, însă, nici fotografiile de profil. Am dezvoltat, de asemenea, noi opţiuni care te vor ajuta să îţi laşi personalitatea să strălucească prin intermediul fotografiilor de profil”, mai informează Facebook.

Însă noutățile cu care vin reprezentații Facebook nu se opresc aici.

O altă schimbare în curs de implementare se referă modul în care utilizatorii îşi pot afişa descrierile personale şi datele de contact.

“Ai avut întotdeauna posibilitatea de a controla cine poate vedea informaţiile pe care le afişezi pe profil, iar acum îţi vom uşura posibilitatea de a vedea ceea ce pot vedea alţii, introducând un nou spaţiu personalizabil în partea superioară a profilului”, mai arată sursa citată.

„Pe lângă opţiunile noi de profil, am făcut unele modificări de design la varianta mobilă, care îmbunătăţesc layot-ul profilului şi prezintă mai bine informaţiile despre tine şi prietenii tăi, într-un mod mai antrenant vizual. (...) imaginile de profil sunt acum centrate şi mai mari”, mai anunță reprezentanții Facebook.

Pentru moment, noile opțiuni sunt testate pe un număr redus de utilizatori iPhone din Marea Britanie şi California.

În curând, însă, de noutățile aduse de Facebook se vor putea bucura mai mulți utilizatori.

Facebook: Fotografia de profil va putea fi înlocuită cu o scurtă animațieCiteşte mai multe despre:   Facebook,   schimbare