Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Google, schimbare de ULTIMĂ ORĂ! Ce este INTERZIS! Toți utilizatorii trebuie să AFLE

Google, schimbare de ULTIMĂ ORĂ! Ce este INTERZIS! Toți utilizatorii trebuie să AFLE

Un articol de: B1.ro - 15 Mar 2018, 15:14
Google, schimbare de ULTIMĂ ORĂ! Ce este INTERZIS! Toți utilizatorii trebuie să AFLE High-Tech

SCHIMBĂRI GOOGLE DE ULTIMĂ ORĂ: Google vine cu noi modificări. După Facebook, motorul de căutare Google este următorul lider de piaţă care interzice reclamele pentru criptomonede şi pentru alte „produse financiare cu caracter speculativ” în cadrul platformelor de advertising, potrivit Wall Street Journal.

SCHIMBĂRI GOOGLE DE ULTIMĂ ORĂ: Google a anunţat că acestă schimbare a noilor politici va intra în vigoare în luna iunie şi se vor aplica şi în cadrul platformei Youtube. De asemenea, noile măsuri vor interzice reclamele pentru metode netradiţionale de „pariuri” pe viitoarele mişcări ale pieţei de capital, precum Forex, transmite compania.
Înainte de Google, Facebook a impus o măsură similară în data de 30 ianuarie

Google, schimbare de ultimă oră. Google interzice reclamele pentru monede digitale. Creşterea de popularitate şi de preţ a bitcoin şi a altor monede digitale a dus la o serie de înşelătorii, demarate de mai multe persoane care au utilizat reclamele şi promovarea pentru a atrage oameni în scheme frauduloase care implicau criptomonede.

SCHIMBĂRI GOOGLE DE ULTIMĂ ORĂ: Prin noua schimbare anunțată, Google luptă împotriva celor mai noi fraude utilizate, numite crypto-jacking – introducerea unor linii de cod în website-uri sau în reclame pentru a extrage putere de la computerele utilizatorilor care accesează aceste site-uri. 

Citeşte mai multe despre:   Google,   Facebook