Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech TikTok atenționează că circulă un clip cu o sinucidere a unui bărbat din America

TikTok atenționează că circulă un clip cu o sinucidere a unui bărbat din America

Un articol de: Raluca Tindeche - 08 Sep 2020, 18:50
TikTok atenționează că circulă un clip cu o sinucidere a unui bărbat din America foto: Pixabay High-Tech

Aplicaţia TikTok a anunțat utilizatorii că există anumite imagini cu un bărbat din America care își pune capăt zilelor. Videclipul cu americanul care se sinucide a fost transmis în direct și pe Facebook. 

Ce spun reprezentanții rețelelor de socializare

 

"Suntem conştienţi că imagini video de la o sinucidere care a fost difuzată în direct pe Facebook au circulat recent pe alte platforme, inclusiv pe TikTok", au scris pe Twitter reprezentanţii TikTok. Aceștia mai spun că sistemul aplicațiilor detectează repede aceste clipuri. 

Cum reacționează reprezentanții TikTok

''Eliminăm conţinutul şi excludem conturile care încearcă în mod repetat să încarce aceste clipuri şi suntem recunoscători membrilor comunităţii noastre care au semnalat un astfel de conţinut şi i-au sfătuit pe alţii să nu vizioneze, să nu se arate interesaţi şi să nu partajeze aceste înregistrări video pe orice platformă, din respect faţă de persoana respectivă şi de cei apropiaţi'', a precizat TikTok.

Aplicaţia TikTok afișează utilizatorilor săi multe clipuri video din surse la care aceştia nu sunt abonaţi, conform Agerpres

''Acest conţinut este distribuit pe scară largă, astfel încât ne dorim să reducem daunele cât mai mult posibil'', a scris Kirra Pendergast, CEO al companiei de consultanţă în domeniul securităţii cibernetice Safe on Social pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:   tiktok, aplicatie, inregistrare