Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Un român figurează într-un top al primilor utilizatori de Facebook din lume: Tânărul a studiat cu Zuckerberg la Harvard

Un român figurează într-un top al primilor utilizatori de Facebook din lume: Tânărul a studiat cu Zuckerberg la Harvard

În februarie 2004 Mark Zuckerberg a fondat rețeaua „The Facebook”, având la început denumirea „thefacebook.com”. Site-ul businessinsider.com a realizat un top al primilor 20 de persoane care au și-au făcut un cont pe celebra rețea de socializare, iar pe locul 11 figurează chiar un român, care a devenit utilizator Facebook pe 4 februarie 2004.

Andrei Boroș este originar din Arad, a studiat economia și locuiește în prezent la Londra. A lucrat ca trader la banca JPMorgan, apoi la Vicis Capital, iar în prezent este angajat la Trafalgar Funds.Creat inițial la Harvard, SUA, facebook era la origine o rețea socială cu circuit inchis pentru studenții acestei universități; ulterior ea s-a deschis și altor universități americane. La început verificarea apartenenței la universitate se făcea prin adresa de email a studentului, dar începând din septembrie 2006 rețeaua este deschisă tuturor.

În primele nouă luni din anul 2010 facebook a înregistrat un profit net de 355 de milioane de dolari la venituri de 1,2 miliarde de dolari.


Foto: facebook.com

Citeşte mai multe despre:   Facebook,   Mark Zuckerberg,   utilizatori,   român