Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Unul din cofondatorii Twitter și-a cerut scuze americanilor pentru că datorită rețele pe care a inventat-o a ajuns Donald Trump președinte (VIDEO)

Unul din cofondatorii Twitter și-a cerut scuze americanilor pentru că datorită rețele pe care a inventat-o a ajuns Donald Trump președinte (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 22 Mai 2017, 15:54
Unul din cofondatorii Twitter și-a cerut scuze americanilor pentru că datorită rețele pe care a inventat-o a ajuns Donald Trump președinte (VIDEO) High-Tech

Twitter îşi cere scuze lumii întregi pentru că l-a făcut pe Donald Trump preşedinte. Un cofondator al reţelei sociale a povestit că îi pare rău că actualul lider de la Casa Albă s-a folosit de platformă pentru a-și transmite mesajele.

Cofondatorul Twitter Evan Williams a cerut scuze tuturor pentru faptul că firma sa a făcut posibiliă alegerea miliardarului american. Williams a spus într-un interviu pentru The New York Times că vrea să repare greșelile făcute de rețelele de socializare.

"Eu credem că odată ce va putea să vorbească liberă şi să schimbe informaţii şi idei, lumea avea să devină automat mai bună. M-am înşelat în această privinţă. (…) Dacă este adevărat că Trump nu ar fi preşedinte daca n-ar fi fost Twitter, atunci, da, îmi pare rău." a menţionat cofondatorul Twitter.

Într-un interviul din luna martie pentru Fox News, Donald Trump a mulţumit reţelei sociale pentru existenţă şi a subliniat că această platformă a fost vitala în cursa pentru Casa Albă pentru că i-a dat posibilitatea să spune ce gândeşte cu adevărat, fără să îi fie distorsionate cuvintele de către presă.

"Să vă spun ceva despre Twitter, cred că nu m-aș fi aflat aici fără Twitter pentru că am parte de o presă atât de falsa și necinstită. Când am aproape un milion de oameni care ma urmaresc pe Twitter. Atunci, Twitter este un lucru minunat pentru mine ca pot sa spun ce gândesc", a afirmat Donald Trump în martie.

Unul din cofondatorii Twitter și-a cerut scuze americanilor pentru că datorită rețele pe care a inventat-o a ajuns Donald Trump președinte

 

Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români

Citeşte mai multe despre:   Twitter,   rețea de socializare