Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Vești proaste pentru jucătorii Pokemon Go din Marea Britanie. Un englez se laudă că a prins toate creaturile virtuale (VIDEO)

Vești proaste pentru jucătorii Pokemon Go din Marea Britanie. Un englez se laudă că a prins toate creaturile virtuale (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 29 Iul 2016, 16:32
Vești proaste pentru jucătorii Pokemon Go din Marea Britanie. Un englez se laudă că a prins toate creaturile virtuale (VIDEO) High-Tech

Marea Britanie are primul maestru pokemon. Un bărbat de 33 de ani din Southampton susţine că este prima persoană din Regatul Unit care a reuşit să captureze toţi pokemonii disponibili în Marea Britanie.

„Aş vrea să fiu eu cel mai bun, cum nimeni nu a mai fost! Să îi prind pe toţi e scopul meu şi să le dau un rost!”, a spus bărbatul, potrivit BBC News.

Sam Clark, care conduce o comunitate online de jocuri, Cyberjam Gaming, a susţinut că a colectat 143 de caractere, inclusiv un pokemon foarte greu de obţinut, exclusiv în Statele.

„Nimeni altcineva din Regatul Unit nu a mai revendicat asta până acum. Cred că sunt prima persoană, dacă nu dovedeşte altcineva contrariul.

Am capturat toţi cei 142 de pokemoni disponibili în Marea Britanie şi un Tauros eclozat, care se găseşte exclusiv în Statele Unite”, a adăugat acesta.

Bărbatul a recunoscut că şi-a petrecut "cea mai mare parte a orelor nedormite" în căutare de pokemoni, dar a trebuit să facă asta pentru a îndeplini obiectivul jocului.

“Întregul joc este realizat pe ideea de a caputra pokemoni, sloganul acestuia este "Trebuie să îi prind pe toţi" şi eu am reuşit să facă asta în Regatul Unit”, a mai spus britanicul.

Captura finală a fost Lapras, o creatură marină albastră la rândul ei foarte rară şi greu de obţinut. Sam Clark a mai afirmat că acesta este jocul pe care l-a aşteptat de când era copiL şi deşi au existat numeroase incidente provocate de aplicaţie peste tot în lume, britanicul continuă să susţină că jocul aduce oamenii împreună.

Un meteorit a căzut pe Pământ, fără să lovească pe cineva. Dar, la câteva zile distanţă, oamenii au început să se îmbolnăvească grav

Citeşte mai multe despre:   Marea Britanie,   Pokemon Go,   joc