Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Vodafone a început o investigație privind o posibilă fraudă la una dintre diviziile din Spania

Vodafone a început o investigație privind o posibilă fraudă la una dintre diviziile din Spania

Un articol de: - 27 Oct 2014, 13:09
Vodafone a început o investigație privind o posibilă fraudă la una dintre diviziile din Spania Foto: telegraph.co.uk High-Tech

Vodafone a anunţat că a început o investigaţie pentru o posibilă fraudă fiscală la divizia Ono din Spania, cumpărată în luna iulie pentru 7,2 miliarde de euro, relatează Bloomberg.

"În momentul în care Vodafone a luat la cunoştinţă situaţia, am iniţiat un audit legal pentru a investiga faptele privind presupusa fraudă", a declarat un purtător de cuvânt al Vodafone.

Conform unui comunicat al Vodafone, ancheta este legată de declaraţiile fiscale anterioare ale companiei Ono.

În iulie, operatorul de telefonie mobilă din Marea Britanie a încheiat preluarea furnizorului de televiziune prin cablu Ono pentru 7,2 miliarde de euro, incluzând datoriile companiei achiziţionate, cu scopul de a se extinde către zona serviciilor fixe de televiziune şi internet în Europa.

Totodată, prin cumpărarea Ono, Vodafone a încercat să sprijine revenirea afacerii sale în Spania, care a fost afectată de competiţia preţurilor de pe piaţa locală a telecomunicaţiilor şi de situaţia economică a Spaniei. Veniturile Vodafone în Spania au înregistrat scăderi în ultimii patru ani fiscali.

Citeşte mai multe despre:   Vodafone,   investigatie,   Spania