Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech WikiLeaks începe să publice ”date stânjenitoare” despre interacțiunile dintre guvernul Siriei și companiile din Vest

WikiLeaks începe să publice ”date stânjenitoare” despre interacțiunile dintre guvernul Siriei și companiile din Vest

Un articol de: - 05 Iul 2012, 15:52
WikiLeaks începe să publice ”date stânjenitoare” despre interacțiunile dintre guvernul Siriei și companiile din Vest Foto: Blottr.com High-Tech

Site-ul WikiLeaks a anunțat, joi, că a început publicarea unor informații care provin din peste două milioane de email-uri ale oficialilor guvernamentali sirieni. Este vorba de 2,4 milioane de mesaje electronice, scrie Los Angeles Times.

Sarah Harrison, purtătoarea de cuvânt a site-ului, a declarat la Londra că mail-urile dezvăluie interacțiunile dintre guvernul Siriei și companiile din Vest, însă nu a vrut să aprofundeze mai mult subiectul. 

”Materialele sunt stânjenitoare pentru Siria, precum și pentru oponenții externi ai Siriei”, a spus Harrison, care a citat cuvintele fondatorului WikiLeaks Julian Assange.

WikiLeaks a publicat doar câteva dintre aceste documente electronice, joi, pe site. Ele aparțin unor lideri politici sirieni, miniştri, unor firme și sunt datate din august 2006 până în martie 2012.

Citeşte mai multe despre:   Wikileaks,   Londra