Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech Yahoo! a cumpărat platforma de comerț electronic Lexity care va continua să funcționeze în mod independent

Yahoo! a cumpărat platforma de comerț electronic Lexity care va continua să funcționeze în mod independent

Un articol de: - 01 Aug 2013, 12:41
Yahoo! a cumpărat platforma de comerț electronic Lexity care va continua să funcționeze în mod independent Foto: i4u.com High-Tech

Grupul Yahoo! a anunțat, miuercuri, că a achiziționat platforma de comerț electronic Lexity, însă fără a precizat valoarea tranzacției, relatează AFP.

Lexity este o aplicație software care ajută micile companii să atragă consumatori și să le satisfacă cerințele. Platforma are mii de clienți în 114 țări.

Potrivit oficialilor Yahoo!, Lexity va continua să funcționeze independent, într-o primă fază.

"Pe termen mediu, ne-am propus să integrăm această aplicaţie în oferta Yahoo! de servicii destinate micilor companii", au afirmat aceştia.

Gruoul încearcă, sub conducerea Marissei Mayer, să își revigoreze imaginea și să atragă cât mai mulți tineri.

În acest sens, la începutul lunii iulie, Yahoo! A cumpărat compania Qwiki ce dezvoltă o aplicație care îi ajută pe deținătorii de smartphone să realizeze propriile filme cu ajutorul clipurilor și al fotografiilor personale.

În luna mai, Yahoo! a anunțat că va prelua Tumblr, tranzacție ce urmează să fie finalizată în cea de a doua jumătate a anului.

Citeşte mai multe despre:   Yahoo