Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri High-Tech YAHOO MAIL, RECUPERARE PAROLA: Cea mai simplă metodă de recuperare a contului

YAHOO MAIL, RECUPERARE PAROLA: Cea mai simplă metodă de recuperare a contului

Un articol de: - 16 Mar 2018, 12:15
High-Tech

YAHOO MAIL, RECUPERARE PAROLA Dacă ți-ai uitat parola de la YAHOO MAIL sau dacă ai căzut victima unei tentative de phishing, poți să își recuperezi foarte ușor contul.

YAHOO MAIL, RECUPERARE PAROLA Dacă ai uitat parola și ai setat o adresă de email alternativă sau știi răspunsul la întrebările secrete, problema e ca și rezolvată.

YAHOO MAIL, RECUPERARE PAROLA Dacă ți-a fost furat contul de Yahoo urmează pașii de mai jos astfel încât atacatorul să nu îți schimbe adresa.

YAHOO MAIL, RECUPERARE PAROLA Resetarea parolei yahoo utilizand contul alternativ de email

YAHOO MAIL, RECUPERARE PAROLA 1. Daca ai setat un cont alternativ de email, care nu ti-a fost compromis, tot ce ai de facut este sa intrii pe mail.yahoo.com si sa dai click pe optiunea V-aţi uitat ID-ul sau parola / I can’t access my account si sa selectezi Am o problemă cu parola / I forgot my password.

YAHOO MAIL, RECUPERARE PAROLA Daca ai setat un cont de email alternativ, poti cere resetarea parolei utilizand acel cont. In urma resetarii, in contul de email alternativ vei primi un link, care iti va permite sa schimbi parola pentru contul yahoo.

YAHOO MAIL, RECUPERARE PAROLA Resetarea parolei yahoo utilizand intrebarile secrete

YAHOO MAIL, RECUPERARE PAROLA In cazul in care nu poti accesa contul de email alternativ, selecteaza optiunea I can’t access any of the above. Daca nu ai setat un email alternativ, vei primi direct setul de intrebari secrete pe care le-ai ales la crearea contului de yahoo.

YAHOO MAIL, RECUPERARE PAROLA Vei primi doua intrebari, raspunde cu atentie la fiecare din ele. Daca raspunzi corect la intrebarile secrete, vei avea posibilitatea sa iti setezi o noua parola pentru contul yahoo.

 

Citeşte mai multe despre:   Yahoo Mail