Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop Astrologul Minerva, marea lecție pe care o transmite Marte retrograd: Să învățăm să ne stăpânim, să nu intrăm în conflicte (VIDEO)

Astrologul Minerva, marea lecție pe care o transmite Marte retrograd: Să învățăm să ne stăpânim, să nu intrăm în conflicte (VIDEO)

Un articol de: Beatris Ionita - 20 Sep 2020, 11:27
Astrologul Minerva, marea lecție pe care o transmite Marte retrograd: Să învățăm să ne stăpânim, să nu intrăm în conflicte (VIDEO) Horoscop

Astrologul Minerva a vorbit în platou B1 TV, despre influența astrelor în această perioadă dificilă pentru întreaga planetă, dar și despre lucrurile la care trebuie să fim atenți. 

"Nu trebuie să ne îngrijorăm. Trebuie să fim conștienți de faptul că astrele ne influențează. Ce este interesant în această toamnă este că Marte retrogradează după 29 de ani în domiciliu, adică în Berbec, semn pe care îl stăpânește. Această influență, foc cu foc, planetă de foc, nu face altceva decât să flambeze, devine agresiv, violent. Marte ca toate planetele care retrogradează are și el o latură pozitivă.

Marea lecție pe care o avem de învățat în timpul lui Marte retrograd este să învățăm să ne stăpânim, să ne mușcăm limba, să nu spunem prostii, să nu intrăm în conflicte verbale, să nu apăsăm pedala de accelerație. Să nu ne grăbim să ne pripim să fim foarte atenți la ceea ce facem la serviciu, la sarcinile pe care le avem de îndeplinit.

S-ar putea la nivel mondial să asistăm la schimbări, reconfigure politică, schimbare de regim politic... Din punct de vedere al sănătății, foarte multe probleme inflamatorii se vor acutiza, acum se pot declanșa boli acute care pot să ducă la intervenții chirurgicale, pentru că Marte este stăpânul bisturiului. Cei care nu au un loc de muncă este posibil să găsească un loc de muncă, dar să fie foarte atenți că ceea ce se primește când o planetă este într-o retrogradare poate avea niște repercusiuni", a declarat astrologul. 

 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Minerva