Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop Care sunt cele mai rele zodii. Stai departe de un Vărsator supărat! Te va răni emotional

Care sunt cele mai rele zodii. Stai departe de un Vărsator supărat! Te va răni emotional

Un articol de: Beatris Ionita - 29 Sep 2020, 19:51
Care sunt cele mai rele zodii. Stai departe de un Vărsator supărat! Te va răni emotional Horoscop

Așa cum nu există perfecțiune, nu există nicio zodie care să nu fie înzestrată și cu trasături de caracter negative și defecte. Cunoașterea trăsăturilor cu care sunt înzestrați oamenii în funcție de semnul astral joacă un rol important în relaționare cu cei din jur.

Ți-am pregătit o scurtă caracterizare a fiecărei zodii, în funcție de defectele pe care le are. Află la ce trebuie să fii atent, cum să nu îi scoți din minți pe anumiți nativi și ce este necesar să eviți să faci, doar dacă cunoști zodia celui cu care stai de vorbă.

 

Cât de rele sunt zodiile în funcție de latura negativă pe care o manifestă

 

Berbec

Acești nativi sunt nerăbdători, aeroganți și dominanți. Cu toate acestea răutatea lor se manifestă mai mult prin agresivitate verbală decât prin fapte. 

Au obiceiul să tragă concluzii fără să știe despre ce este vorba. Odată ce și-au format o părere tind să se contrazică chiar dacă nu au dreptate. 

Principalele defecte sunt: gelozia, naivitatea, impulsivitatea și lipsa răbdării.

 

Taur

Nu pot acceptă că cineva este mai bun sau mai frumos că ei. Îi caracterizează invidia şi zgârcenia, dar au și o latura deosebit de leneșă și dezordonată. Se comportă că și cum totul li se cuvine, ceea ce enervant pentru cei din jur. 

Trăsături negative: încăpățânarea, ideile preconcepute.Celebrul prezentator S-A STINS din viață. ESTE VESTEA TRISTĂ A ZILEIBeing Sent

 

Gemeni

Cel mai mare defect al celor născuti în această zodie este că nu pot ține un  secret. În plus au tendința să judece oamenii după aparențe. Sunt imaturi și duplicitari. Chiar dacă par pritenoși sunt bârfitori și invidioși.

Trăsături negative: inconsecvență, firea bârfitoare și superficialitatea.

 

Rac

Chiar dacă par sensibili și blânzi, Racii au o doză de cruzime care iese la iveală mai ales atunci când ceilalţi îidezamăgesc. Adoptă adesea statutl de victimă și preferă să își plângă de milă.

Trăsături negative: lăcomia, firea posesivă și sensibilitatea exagerată.

 

Leu

Nu pot accepta reproșuri sau critici și adoră să fie în centrul atenției. Un nativ Leu va căuta întotdeauna oamenii care să-i aprobe și să-i linguşescă. Sunt atât de egoiști că ar face orice că să atragă atenția asupra lor.

Trăsături negative: fire orgolioasă,rispitoare și arogantă.

 

 Fecioară

Cea mai mare plăcere a unei Fecioare este să dea ordine. Adoră să-i critice pe alţîi și să le spună fără menajamente care sunt defectele lor. Sunt perfecționiste iar atunci când au probleme tind se izoleze de oameni, în loc să caute sprijin emoțional.

Trăsături negative: fire pretențioasă și băgăcioasa, lipsa de fermitate.

 

Balanță

Nu suportă să fie ignorați și nu apreciază corect oameniiîntrucât îi judecă după aspectului fizic. Sunt atât de nehotărâți încât se enervează pe ei însuși. Sunt tentați să le perezinte celorlați o lume perfectă, dar se înconjoanră de superficialitate și falsitate

Trăsături negative: nehotărârea, narcisismul și lenea.

 

Scorpion

Nu există cale de mijloc pentru un Scorpion. Odată ce l-ai dezamăgit nu te ierta pentru tot restul viețîi

Trăsături negative: fanatismul, încăpățânarea și firea îndoielnică.

 

Săgetător

Chiar dacă un Săgetător nu se supără foarte des, atunci când o face, te atacă cu toate armele pe care le are la îndemână. În acest caz devin brutali și lipsiți de emaptie. Acești nativi se supără și dacă indicațiile nu le sunt urmate. 

Trăsături negative: firea uitucă, nepăsarea și tendința de exagerare.

 

Capricorn

Un capricorn devine nemilos dacă cineva îi strică planurile. Ești în stare să sacrifice tot doar pentru a-și distruge dușmanul. Acești nativi nu ezită să se folosească de tehnicile de manipulare  pentru a-și atinge scopurile. Totodată, au tendința de a exagera și de a se plânge din orice. 

Trăsături negative: încăpățânarea, firea singuratică și pesimismul.

 

Vărsător

Nativii născuți sub zodia vărsătorului sunt atât de buni încat devin nesuferiți. Ei nu duşmănesc, nu se răzbună, nu critică, dar sunt atât de mândri şi atât de mulţumiţi de propria persoană, încât devine deranjant pentru cei din jur. În schimb, se cred superiori și se aștepată că ceilalți să îi asculte. Sunt recunoscuți că fiind manipulatori emoționali, iar dacă se supără devin indiferenți și aroganți. Ceea ce trebuie să știi este că un Vărsător te va atacă emoțional dacă l-ai deranjat. 

Trăsături negative: fire schimbătoare și cicălitoare
 

Pești

Nativi din acestă zodie nu sunt de încredere, iar de cele mai multe ori nu acțioaneză din indiferenţa. Promit multe şi nu fac nimic

Trăsături negative: indecizia, recesivitatea și materialismul.

Citeşte mai multe despre:   Zodii,   Horoscop