Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: 21 decembrie 2020 - Sfârșit și început deopotrivă. Ce trebuie să facem în această zi și care sunt schimbările majore ce pot apărea (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: 21 decembrie 2020 - Sfârșit și început deopotrivă. Ce trebuie să facem în această zi și care sunt schimbările majore ce pot apărea (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 20 Dec 2020, 16:49
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: 21 decembrie 2020 - Sfârșit și început deopotrivă. Ce trebuie să facem în această zi și care sunt schimbările majore ce pot apărea (VIDEO) Horoscop

Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii360 de grade, despre semnificația zilei de 21 decembrie 2020 și Lumea Nouă care se deschide din această dată,  despre schimbările majore pe care le va produce energia Conjucției Jupiter/Saturn în Vărsător și despre cum ne va influența ea viața.

Invitații Alinei Bădic au fost Gigi Chivu și Stelian Chivu. Ei au vorbit despre portalul ce se deschide pe 21 decembrie 2020 și despre energia specifică anului viitor.

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: 21 decembrie 2020 - Sfârșit și început deopotrivă. Ce trebuie să facem în această zi și care sunt schimbările majore ce pot apărea

21 decembrie 2020 - sfârșit și început deopotrivă.

Sfârșitul lumii vechi și începutul unei lumi noi, chiar sub ochii noștri. Este vorba despre o lume în care oamenii vor înțelege cât de mare este puterea spiritului lor. Oamenii vor descoperi că prin intenție, gânduri, cuvinte, fapte și actiuni își pot crea în fiecare clipă propria realitate.

Din punct de vedere astrologic, vom experimenta pe Cer întâlnirea între planetele Jupiter și Saturn (în conjuncție la grad perfect, gradul 0) în zodia Vărsătorului, pe 21 decembrie 2020.

Pentru a putea realiza o transformare reală în propria viață, este nevoie ca aceasta să fie generată de la cel mai profund nivel al ființei tale.

Pe plan spiritual, energia Conjucției Jupiter/Saturn în Vărsător ne va arăta o nouă realitate și poate chiar o Lume Nouă.Bătrânul a sunat la uşa ei, i-a dat o scrisoare şi apoi a dispărut. Când a deschis-o, s-a PRĂBUȘIT. Ce scria acolo

Această energie deschide un nou capitol pentru întreaga omenire, dar și pentru fiecare dintre noi, un capitol pe care îl vom scrie pentru următorii 20 de ani.

21 decembrie 2020 este un portal abundent în fluxuri energetice ce se va revărsa asupra conștiintelor noastre, însă de fiecare dintre noi depinde traseul propriei vieți.

Acest portal energetic va continua printr-o pleiadă de energii, de vibrație înaltă până în anul 2021. Energiile vor fi din ce în ce mai puternice, însă, prin alegeri conștiente și înțelepte, vei putea să te propulsezi în dimensiuni superioare.

Din 21 decembrie 2020 lumea va începe să se schimbe, însă de fiecare din noi depinde "unde ne ducem". 

Această Nouă Lume, această Energie Nouă se revelează în conștiința fiecăruia”, a explicat Alina Bădic, în debutul emisiunii.