Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic, alături de Ruxandra Constantin și Ingrid Baciu: ”Cel mai bun prieten al sănătății noastre suntem noi”

Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic, alături de Ruxandra Constantin și Ingrid Baciu: ”Cel mai bun prieten al sănătății noastre suntem noi”

Un articol de: Catinca Giosanu - 08 Noi 2020, 10:48
Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic, alături de Ruxandra Constantin și Ingrid Baciu: ”Cel mai bun prieten al sănătății noastre suntem noi” Sursa Foto: Captură Video Horoscop

Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, despre tehnicile antistres, identificarea cu anumite emoții în anumite situații de viață și constelațiile familiale, alături de invitații săi medicul Ruxandra Constantin și Ingrid Baciu, care a explicat care sunt consecințele bolilor neurodegenerative asupra imunității.

 

 

 

Cum ne afectează stresul?

 

 

Discuția a pornit de la o întrebare referitoare la cum ne afectează sistemul imunitar toate schimbările produse de criza epidemică de coronavirus și care sunt soluțiile recomandate prin care ne putem crește imunitatea.

”În general am observat că până la pandemie imunitatea noastră a avut de suferit. Ne îmbolnăveam din ce în ce mai des și eram supuși mult mai ușor diferitelor infecții: respiratorii, genitale, digestive... Pentru a avea o bună imunitate în această perioadă, când suntem supuși infecțiilor virale, într-o pondere foarte mare, ar trebui să mergem pe două căi. În primul rând, protecție celulară, care înseamnă diminuarea inflamației și a stresului oxidativ, care ne atacă și ne îmbolnăvesc celula, și prin protecție digestivă. Deci, protecția celulară și protecția digestivă sunt cele două modalități prin care noi putem să ne menținem o imunitate”, a explicat specialistul în sănătate.

 Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

 

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   Ediție specială „360 de grade”,   teama de covid