Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre provocările pe care le aduce luna Iepurelui de Metal Yin. Excesul de metal și surprizele neplăcute privind sănătatea (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre provocările pe care le aduce luna Iepurelui de Metal Yin. Excesul de metal și surprizele neplăcute privind sănătatea (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 13 Mar 2021, 23:35
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre provocările pe care le aduce luna Iepurelui de Metal Yin. Excesul de metal și surprizele neplăcute privind sănătatea (VIDEO) Horoscop

Alina Bădic și invitații săi, Anca Dimancea și Marian Golea, au vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii 360 de grade, despre provocările pe care le aduce luna Iepurelui de Metal Yin, din punctul de vedere al astrologiei chineze.

 

Ce ne aduce luna Iepurelui de Metal Yin. Provocări pe zona de sănătate

 

„O lună a Iepurelui de Metal Yin, care aduce noi provocări, dar și susținere și dragoste în sânul familiilor. Este o lună dificilă în plan economic și cu prezența unor neînțelegeri în domeniul sănătății. Continuă și chiar escaladează situațiile critice. În estul lumii, poate să apară o problemă legată de simptome diferite sau alte afecțiuni, reacții diferite”, a afirmat Alina Bădic, în debutul ediției speciale a emisiunii 360 de grade.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Anca Dimancea a explicat: „Yin-ul nu aduce neapărat ceva rău, ca să nu înțelegem asta, dar e vorba despre acest metal care nu prea ne trebuie în condițiile actuale. În această pandemie, fie excesul de metal, fie prezența lui puțin mai multă decât e necesar ne poate da niște surprize neplăcute în ceea ce privește sănătatea pe glob, și anume bolile aparatului respirator, că despre astea tot vorbim. Putem să mai auzim de probleme date de o variantă nouă sau de o tulpină nouă sau, Doamne ferește, de un alt virus, dar nu cred că se mai pune problema acum, care să dea aceste probleme respiratorii și embolii pulmonare”. 

„Luna viitoare scăpăm de acest metal. Dar nu trebuie să se înțeleagă că metalul nu e bun deloc. Trebuie să păstrăm un echilibru în diagrama unei luni, în diagrama unui an. E bine să avem toate elementele, dar să le avem echilibrat, să zicem maxim două din fiecare, altfel se produc aspecte dizarmonioase care ne dau în diferite sectoare ale planetei anumite probleme sau probleme care pot porni de acolo și să se răspândească în alte zone

Partea bună e că luna aceasta are o sumă 10 în centrul chart-ului. Foarte frumos aspectat acest centru care contează enorm, căci centrul influențează toate celelalte sectoare. Asta înseamnă că avem niște energii foarte benefice”, a mai spus Anca Dimancea.Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români

La rândul său, Marian Golea a atras atenția că „există această contradicție cu Estul lumii. E foarte urât e aspectat, bolnav. Luna trecută vorbeam de vulcani și iată că Etna își dă în petic, sunt și alunecări de teren. Totul merge într-un trend destul de predictibil”. 

„Principalul lucru e că Șobolanul e în continuare prost aspectat și nu doar Șobolanu, sectorul de nord. Sectorul de nord reprezintă sectorul de carieră. Sectorul de carieră e prost aspectat, oamenii vor fi dați afară de la serviciu”, a mai spus Marian Golea
 

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   Alina Badic,   Anca Dimancea,   Marian Golea,   horoscop chinezesc