Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic: Importanța protecției energetice în timpul marilor evenimente astrale (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic: Importanța protecției energetice în timpul marilor evenimente astrale (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 04 Oct 2020, 10:29
Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic: Importanța protecției energetice în timpul marilor evenimente astrale (VIDEO) Horoscop

Protecția energetică are un rol esențial în atingerea și în menținerea stării energetice de echilibru și armonie la nivel fizic, emoțional și mental. În timpul ediției de sâmbătă seara, Alina Bădic a discutat despre importanța protecției energetice în timpul evenimentelor astrale importante: lună plină, eclipsa de lună, eclipsa de soare.

Pentru că în timpul unui astfel de eveniment astral, există o amplificare a energiilor de frecvență joasă, pe planetă, aceste evenimente au un impact semnificativ la nivel spiritual, asupra oamenilor, din cauza obstrucționării luminii către Pământ și către oameni.

Despre semnificațiile eclipselor de soare sau lună, despre luna plină, interacțiunile energetice ce au loc în timpul acestor evenimente astrale, a discutat Alina Bădic cu invitații săi, în timpul ediției „360 de grade” de sâmbără seara.

Cum acționează entitățile negative în timpul acestor evenimente intense și mai ales cât de mult ne afectează, dar și pe ce perioade de timp au explicat invitații din ediția din 3 septembrie, Gigi și Stelian Chivu, dar și alături de Ingrid Baciu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Alina Badic