Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic: luna de Bivol va fi o lună puțin mai dificilă din punct de vedere al agresivității, al conflictelor. Trebuie să fim prudenți (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic: luna de Bivol va fi o lună puțin mai dificilă din punct de vedere al agresivității, al conflictelor. Trebuie să fim prudenți (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 17 Ian 2021, 16:00
Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic: luna de Bivol va fi o lună puțin mai dificilă din punct de vedere al agresivității, al conflictelor. Trebuie să fim prudenți (VIDEO) Horoscop

În cursul ediției de sâmbătă seara a emisiunii „360 de grade”, astrologul Alina Bădic și invitații ei au discutat despre perspectivele pe care le va aduce următoare lună, o lună de Bivol sub elementul pământin, fiind o lună zbuciumată cu muncă susținută pentru toată lumea.   

Este o lună destul de conflictuală din ce se va putea remarca. Totodată, este și o lună în care este mai bine să fim prudenți și să evităm conflictele. Mai mult decât atât, întreaga lună aduce o atmosferă tensionată având în vedere previziunile. Urmează o lună puțin mai dificilă din punct de vedere al agresivității, al conflictelor, trebuie să fim prudenți.

„În primul rând trebuie să știe că este doar un preambul la anul pe care o să-l începem în data de 12 februarie. Fiind o lună de Bivol, surpriza este că sunt aceleași energii pe sectoarele cu care deja neam obișnuit, sectoarele care sunt patronate de zodii.

Timp de o lună, vor exista aceleași energii în sectoarele zodiilor, precum le are și anul viitor. Numai că asta nu înseamnă că toate previziliunile din această lună vor fi aceleași cu cele pentru întreg anul următor. Este o mare diferență, pentru că până în data de 12 februarie suntem în an de Șobolan și patronul anului este Șobolanul. La anul, după data de 12 februarie, este anul Bivolului.

În funcție de această lună putem avea o orientare despre cum va fi anul viitor. Ceea ce este important, trebuie să știm că această lună aduce foarte multă muncă”, a explicat Anca Dimancea, în platoul B1 TV.

 

Citeşte mai multe despre:   horoscop 360 de grade