Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Previziuni astrologice pentru anul Bivolului de Metal (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Previziuni astrologice pentru anul Bivolului de Metal (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 14 Feb 2021, 08:44
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Previziuni astrologice pentru anul Bivolului de Metal (VIDEO) FOTO: captură TV Horoscop

Sâmbătă seara, în cadrul ediției speciale „360 de grade”, astrologul Alina Bădic a discutat, alături de invitații Anca Dimancea și Marian Golea, despre previziunile din punct de vedere al astrologiei chinezești.

Anul Bivolului a început la data de 11 februarie și va dura până la data de 30 ianuarie 2022. Este un an cu multă muncă și puține rezultate, fiind un an de recuperare. Mai mult decât atât, va fi un an caracterizat de trădări, uneltiri și probleme în înțelegerile dintre marii politicieni ai lumii.

Nu este o perioadă ușoră, dar cei care acceptă schimbările se educă și sunt creativi vor avea de câștigat. Va fi un an cu revolte, acte mici de terorism, vulcani care erup și alte dezastre naturale, alunecări de teren și cutremure în anumite părți ale lumii și probleme legate de elementul apă.

 

Citeşte mai multe despre:   horoscop chinezesc 2021,   Alina Badic,   horoscop 360 de grade