Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Sfaturi pentru a face față transformărilor la nivel spiritual în luna Dragonului, sub elementul Apă Yang - Despre realism, autocunoaștere și generozitate (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Sfaturi pentru a face față transformărilor la nivel spiritual în luna Dragonului, sub elementul Apă Yang - Despre realism, autocunoaștere și generozitate (VIDEO)

Un articol de: Bogdan Pitaru - 04 Apr 2021, 20:12
Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Sfaturi pentru a face față transformărilor la nivel spiritual în luna Dragonului, sub elementul Apă Yang - Despre realism, autocunoaștere și generozitate (VIDEO) Horoscop

Alina Bădic și invitații săi au discutat, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii 360 de grade, despre caracteristicile lunii Dragonului, sub elementul Apă Yang.

Predicțiile astrologiei chineze pentru fiecare zodie în parte, în luna Dragonului, sub elementul Apă Yang, pot fi consultate AICI.

„Intrăm în luna Dragonului, sub elementul Apă Yang. O lună ceva mai bună decât precedenta, însă cu învățături de natură spirituală. Totuși, o lună în care provocarea ține de păstrarea calmului și echilibrului, pentru că în centrul chartului poposește Steaua certurilor, a lipsei armoniei și a proceselor. Mulți vor suferi dezamăgiri în familie sau în raport cu amicii”, a susținut Alina Bădic, în debutul ediției speciale a emisiunii ”360 de grade”.

Invitații Alinei Bădic au fost Anca Dimancea, Marian Golea și Dan Lungu. Aceștia au dat sfaturi despre cum putem face față transformărilor la nivel spiritual prin care vom trece în perioada următoare.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Luna Dragonului, sub elementul Apă Yang. Caracteristicile perioadei și sfaturi

 

„Spuneam despre niște conotații spirituale ale Dragonului și ale Șarpelui, că ei, împreună, creează Casa magiei și a spiritualității. În zilele de Șarpe, toată lumea va avea o anumită provocare din care va trebui să înțeleagă ceva în plan spiritual. Dragonul ne îndeamnă la acțiuni, la realism, la a face ceva, pentru că face parte din triunghiul energiilor de acțiune, împreenă cu Șobolanul și Maimuța. Deci în zilele de Șobolan, Maimuță și Dragon, oamenii vor avea tendința de a fi mai practici, mai pragmatici. Lumea ar trebui să înceapă să fie mai realistă și să vadă realitatea, ceea ce, pentru unii, e mai greu”, a susținut Anca Dimancea.

La rândul său, Marian Golea afirmat că:  „Și în Feng Shui, Metafizica chineză, atunci când nu poți apela la remedii, la altceva, a face o faptă bună, a face o curățire e un lucru care te va ajuta. Dacă refugiul tău e în a găsi ajutor, ajutorul vine din aceste abordări spirituale”.Tragedie în lumea artistică! A murit o mare valoare a României, la doar 43 ani, din cauza Covid-19

„Traversăm o perioadă în care colectivitatea, lumea, societatea emite gânduri de multe ori contradictorii, pe care nu avem cum să le evităm. Suntem sub influența lor. Atunci te încarci. Tendința celor mai multe persoane e de a extinde conflictualitatea vizavi de cei apropiați, familie, copil, vecin, că nu înțeleg un aspect important: că această conflictualitate nu e a lor, e una indusă de un câmp de manifestări contradictorii, uneori intense. Trebuie să se oprească și să încerce să privească în interiorul lor. Această autocunoaștere e un demers dificil”, a afirmat și Dan Lungu.

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   Alina Bădic,   horoscop chinezesc,   transformari spirituale