Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic: Tehnicile de meditație și menținerea echilibrului atunci când sunteți copleșiți de probleme (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic: Tehnicile de meditație și menținerea echilibrului atunci când sunteți copleșiți de probleme (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 06 Dec 2020, 17:14
Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic: Tehnicile de meditație și menținerea echilibrului atunci când sunteți copleșiți de probleme (VIDEO) Horoscop

Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, despre tehnici de meditație și menținere a echilibrului atunci când sunteți copleșiți de probleme, dar și despre energiile benefice ale vindecării spirituale și despre frecvențe specifice vibrațiilor înalte, despre înțelegerea superioară a misterelor universului.

 

Cum ne putem conecta situațiilor favorabile

 

Alina Bădic, alături de invitații săi, Ingrid Baciu și Eugen Mârț, a discutat despre cum ne putem conecta cu situațiile favorabile, ca evenimentele neplăcute să ne afecteze cât mai puțin.

Suntem în post și este o perioadă foarte importantă în ceea ce înseamnă purificare, conectarea la vibrații înalte, frecvențe specifice vibrațiilor înalte. Alături de invitații săi, Alina Bădic a discutat despre modul în care ne putem restabili energia organismului și echilibrul.

Nu este atât de ușor, dar câteodată ne trezim mult prea târziu și suntem deja devitalizați. Este o perioadă în care se poate observa o amprentă deosebit de puternică a eclipselor, ce ne duc într-o stare exagerată de angoasă și de teamă, revoltă și conflict, pe care nu ne-o putem explica.

 

A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

Citeşte mai multe despre:   Alina Badic,   horoscop 360 de grade