Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 14 - 20 martie 2021. Vărsătorii sunt norocoșii zodiacului (VIDEO)

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 14 - 20 martie 2021. Vărsătorii sunt norocoșii zodiacului (VIDEO)

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 13 Mar 2021, 18:34
Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 14 - 20 martie 2021. Vărsătorii sunt norocoșii zodiacului (VIDEO) Horoscop

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii360 de grade, predicțiile astrale pentru săptămâna 14 - 20 martie 2021.

 

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic. Ce ne rezervă astrele în săptămâna 14 - 20 martie 2021

 

„Fenomen de Lună Nouă astăzi, cu ambele luminarii în al treilea decan al Peștilor, alături de Venus și de Neptun, în aspect benefic cu Pluton aflat încă în Capricorn. Mare potențial de a pune în practică lucruri importante care vin pe structura noastră sufletească, idei reformatoare, putere de regenerare, sprijin major venit direct din astral. Favorabil celor care au de finalizat ceva sau celor care doresc să închidă anumite capitole cu trecutul”, a susținut Alina Bădic, în debutul emisiunii 360 de grade.

 

Berbec

 

Berbecii pot descoperi ceva cu totul deosebit din punct de vedere al afinităților sufletești, chiar în materie de profesie. Ar trebui să se împace cu oamenii cu care au fost în conflict. Trebuie să analizeze chiar mai bine relațiile care i-au pus pe gânduri. Foarte multe proiecte, planuri, pe care ar trebui să le regândească.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români

 

Taur

 

Prietenii pot face ceva pentru ei. Taurii pot încerca să se gândească la oameni, cunoștințe, prieteni care i-au ajutat și care acum îi pot susține. Taurii se vor baza foarte mult pe prietenii care țin la ei necondiționat. Taurii au un fel de degringoladă în viața lor acum, nu-și prea pot ține viața în frâu pentru că sunt foarte multe surprize, lucruri pe care nu le pot controla. Sfatul e să aibă mereu un plan B.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Gemeni

 

Foarte mulți Gemeni vor să facă multe lucruri, se întâlnesc cu multe persoane și se zbat să pună la punct ceva ce a rămas suspendat. Au acum ocazia să relanseze anumite proiecte. Pot, de asemenea, să reia comunicarea cu oameni cu care s-au ajutat la un moment dat. E o comunicarea serioasă și stabilă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Rac

 

Nu e o săptămână favorablă lucrurilor care cer o foarte mare concretețe. E o săptămână mult mai bună pentru inspirație, intuiție, creativitate, stabilirea unor contacte cu oameni cu care au aceleași tip de preocupări. Săptămâna viitoare vine cu o propunere de a se adresa superiorilor sau celor de care depind cu privire la gândurile și sentimentele lor.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Leu

 

Leii simt mereu o energie, o privire care-i urmărește. Se gândesc mai mult la lumea nevăzută, la ce e dincolo, la ce vor să facă cu sufletul lor. E o perioadă foarte puternic transcedentală, foarte puternic marcată de zona aceasta de impact emoțional asupra celorlalți. Lucrurile nu sunt ce par a fi pentru Lei în această perioadă. Leii își doresc să facă ceva, dar nu orice. Sunt mult mai atenți la conotații, la semnificații care nu sunt atât de ușor de înțeles. Sunt foarte atenți la zona aceasta care scapă logicii concrete.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Fecioară

 

Fecioarele se gândesc foarte serios să se asocieze cu persoane care reprezintă cu adevărat ceva pentru ele. Cel puțin un parteneriat nou se anunță, în business sau la locul de muncă.  E o dinamică deosebită la serviciu. Fecioarele au muncit destul și acum trebuie să culeagă roadele. E rândul lor acum să fie ajutate și recompensate. Fecioarele trebuie să fie cele mai bune dintre cele mai bune: muncă și perfecționare!

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Balanță

 

Balanțele trebuie să-și optimizeze locul în care își petrec cel mai mult timpul. Trebuie să se ocupe de o manieră foarte specială de oamenii pe care îl iubesc, trebuie să vadă cum pot face astfel încât aceștia să fie foarte mulțumiți. E o perioadă puternic investițională. Cei care vor să-și cumpere o casă sau o mașină, de exemplu, vor vedea că obțin un preț foarte bun. Vor primi o susținere considerabilă la locul de muncă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Scorpion

 

Pentru nativii Scorpion apare o necesitate de a fi tranșanți verbal, de a le spune celor din jur exact ce gândesc. Scorpionii nu vor fi timizi, lipsiți de curaj în a pune punctul pe I. Vor deveni un fel de lider în familie. Încep să protejeze oamenii care fac parte din familia lor sau care ar putea deveni. E o săptămână foarte bună pentru a aduce îmbunătățiri în casă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Săgetător

 

Săgetătorii încearcă să vadă ce vor apropiații. Sunt curioși dacă pot face ceva pentru oamenii de care sunt atașați. E important să investească emoțional, căci așa e specificul săptămânii viitoare. Trebuie să înțeleagă cum se pot poziționa mai bine pentru a-i ajuta pe cei din familie, dar și invers. De asemenea, trebuie să facă exact lucrurile în care cred cu adevărat. Nu trebuie să intre în niicun fel de polemică sau conflict cu nimeni!

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Capricorn

 

E foarte important să stabilească întâlniri cu oameni care au aceleași interese profesional-financiare. E o săptămână în care pot face lucruri foarte importante, pot pune în practică ceva, pot intra în activități pe care și le-au dorit de mult, dar trebuie să valorizeze lucrurile și aptitudinile de care dispun. În plus, trebuie să speculeze relațiile cu persoanele din viața lor, să pună mai bine în valoare relațiile lor. La nivel Divin se lucreză prin persoane cu care sunt foarte compatibili.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Vărsător

 

Vărsătorii nu au cum să se ocupe decât de lucruri importante, de mare forță, de care cred cu adevărat, care îi reprezintă și le potențează norocul. Vărsătorii sunt acum norocoșii zodiacului. Norocul e de partea lor. În plus, au foarte multă forță investițională. Majoritatea Văsătorilor câștigă acum din lucruri care îi reprezintă cu adevărat și care sunt promițătoare.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Pești

 

Peștii vor fi foarte ajutați direct pe filieră divină. Foarte multă șansă de a intra pe direcția lor de destin din punct de vedere astral. Trebuie să fie atenți la mesajele și marcajele care vin din partea persoanelor care țin la ei. Sunt zile de mare forță pentru a formula rugăciune direct către Divinitate. Au factor de protecție suplimentar. E foarte bine să meargă la mănăstiri, biserici, în natură. În schimb, au și responsabilități. Ele vin din rândul persoanelor apropiate. S-ar putea să li se ceară ajutorul de mai multe ori.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   Alina Badic,   Zodiac,   Zodii,   Horoscop,   predictii astrale