Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 15 – 21 noiembrie 2020: „Câteva zile puternic inspiraționale” (VIDEO)

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 15 – 21 noiembrie 2020: „Câteva zile puternic inspiraționale” (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 14 Noi 2020, 18:15
Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 15 – 21 noiembrie 2020: „Câteva zile puternic inspiraționale” (VIDEO) Horoscop

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 15 – 21 noiembrie 2020.

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic. Ce ne rezervă astrele în săptămâna 15 – 21 noiembrie 2020

 

„O perioadă cu specific pe arderi karmice majore, mai ales în plan personal, prin marcajul celor trei cuadraturi Venus – Pluton, Venus – Saturn și Venus – Jupiter, influențată și de apariția unor conflicte de scurtă durată și de mic efect în raport cu apropiații. Ca atare, se recomandă prudență și înțelepciune în abordarea oricărui conflict. Pe de altă parte, câteva zile puternic inspiraționale grație trigonului Neptun – Soare, favorabile implicării în acțiuni care au drept scop urmărirea unui ideal sau realizarea unei dorințe. Mutați, așadar, centrul de greutate de la conflicte de slabă însemnătate, la zona creativ-constructivă”

 

Berbec

 

Relațiile zilnice vor fi impregnate săptămâna următoare cu motive conflictuale destul de autentice pentru dumneavoastră, dar totuși și un succes se poate înregistra în a armoniza aceste relații dacă știm cum să le privim. Dacă, în loc să ne enervăm, alegem să fim imparțiali în judecată și, printr-un soi de magnetism afectiv, să nu ne certăm cu persoanele care ne provoacă, să fim puțini atenți la zona de ego și să alegem o adaptare rapidă către noile circumstanțe, o să observăm imediat că atmosfera se va detensiona. Există oameni care vă pot provoca și care vă pot sfida,  astfel încât vi s-ar putea părea imposibil să vă mențineți liniștea. Veți fi foarte contrariați de atitudinea unor persoane din jurul dumneavoastră.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Taur

 

Vi se sugerează să mergeți mult mai mult pe zona de profesionalism, de specializare. S-ar putea să existe oameni apropiați care vă sfidează direct – oameni inadaptați, oameni bulversați de o dorință de schimbare, oameni care sunt induși în eroare de evenimente neprevăzute și care apar în viața dumneavoastră cu tot felul de propuneri, cu tot felul de mici stângăcii. Este un moment în care chiar trebuie să vă concentrați energia pe acțiuni constructive, pe acțiuni înalte.L-au prins conducând cu 124 km/h în localitate, în România. Şoferul i-a spus o singură frază judecătorului, care, apoi, l-a iertat complet

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Gemeni

 

Aveți un lucru foarte clar de făcut săptămâna următoare – atingerea unor obiective. O ușoare atenționare asupra unor persoane care vă pot sfida în sensul că vă pot scoate de pe traiectorie. Trebuie să vă gândiți foarte clar care sunt obiectivele dumneavoastră, deci ce doriți să faceți. Cred că ați reușit deja să ajungeți la un consens în planul acesta financiar, care este atât de spectaculos și de spumos. Este practic cel mai important plan pentru dumneavoastră în această perioadă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Rac

 

Intensificați într-un mod vizibil imaginația. Dați curs unor proiecte foarte importante. Apar proiecte în care veți avea beneficii materiale. O reușită pentru dumneavoastră săptămâna următoare, parcă o simțiți! E vorba despre o reușită profesională, una foarte importantă, foarte frumoasă. Sunteți, de asemenea, avantajați și pe zona concret-materială. Chiar dacă ați fost provocați să rezolvați anumite lucruri, de fapt ați fost provocați să rezolvați ceva karmic, adică niște mici necazuri karmice. Trebuie să înțelegeți mai mult latura spirituală a vieții!

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Leu

 

A venit momentul să vă dozați puțin mai mult energia. Aveți nevoie de o gură de oxigen sau de un moment prelungit de relaxare. Aveți nevoie de mai multă odihnă, aveți nevoie să vă menajați mai mult. Ar trebui să aveți un moment de respiro în care să vă ocupați de activități care au de-a face mai mult cu un soi de visare, de revelații, poate chiar de muncă, dar mai liniștită. Nu vă este recomandat în săptămâna următoare să munciți în exces la serviciu, nici să faceți sport exagerat.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Fecioară

 

Poate v-ați propus să demonstrați ceva în săptămâna următoare din punct de vedere al investițiilor, a achizițiilor, din punct de vedere financiar. Nu vă enervați însă dacă nu chiar toate lucrurile ies așa cum  v-ați propus! S-ar putea să vă doriți ceva,  dar să iasă altceva. Trebuie să înțelegeți faptul că nu tot ceea ce vă propuneți este obligatoriu să iasă ca atare. Este posibil ca ceea ce vă propuneți să fie oferit de către Univers într-o cu totul și cu totul altă lumină.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Balanță

 

Au fost supărări karmice, au fost supărări cu oameni care chiar dacă au avut ceva cu dumneavoastră, au avut ceva pentru că altădată le-ați făcut ceva, deci nu au fost niște supărări întâmplătoare. Trebuie reglate câmpurile, energiile cu persoanele respective. Poate au fost asocieri interesate și ați greșit de la bun început modul în care ați abordat problema. Tot ceea ce aveți de făcut acum este să vă împăcați cu toate acele persoane care par a avea ceva cu dumneavoastră chiar dacă vi se pare nu au dreptate sau că greșesc. Este un fel de săptămână a șansei îmbunătățirii raporturilor cu oamenii cu care există o mică neregulă pe zona de afecțiune, oameni care își cer drepturile.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Scorpion

 

În săptămâna următoare, trebuie să rămâneți deschiși 100% anturajului și propunerilor din partea mediului. Ele aduc acea dinamică relațională, indiferent dacă vor fi și propuneri mai puțin în regulă. Sunteți chiar șocați de ceea ce vă propun oamenii din anturajul apropiat – deci pot veni și propuneri de-a dreptul șocante. Trebuie să vă gândiți tot timpul la adevărul spiritual – mă reprezintă, nu mă reprezintă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Săgetător

 

Observăm la dumneavoastră o oarecare reținere interioară. Puteți lua decizii săptămâna următoare care nu sunt neapărat bazate pe o logică foarte solidă, dar sunt bazate pe intuiție. O intuiție deosebită pentru dumneavoastră! Pot apărea persoane care fac parte din aceeași categorie ca dumneavoastră – adică persoane de calibru – care vin cu propuneri interesante, oameni care vor să vă transforme în colaboratori pe termen lung. Trebuie să descoperiți exact dacă alegeți să aveți și un pic de altă personalitate săptămâna următoare!

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Capricorn

 

Intrați foarte corect în perioada imediat următoare pe frecvența celorlalți, însă vin anumite persoane către dumneavoastră care efectiv își doresc să vă sfideze, să vă provoace – mai ales că intrați corect pe frecvența lor, vă și dați seama, nu că n-ar fi explicite aceste provocări! Nu le forțați mâna! Încercați să nu îi sfidați prea mult, încercați să lăsați lucrurile să se liniștească de la sine, să înțelegeți că oamenii au valori diferite. Chiar dacă vă provoacă, poate este un moment nefavorabil. Trebuie să fiți foarte corecți, să aveți această putere de a fi corecți și de a nu arăta pe nimeni cu degetul.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Vărsător

 

Este esențial să transformați în pozitiv tot ceea ce până acum a fost negativ – fie că este vorba despre o bârfă, fie că este vorba despre un comentariu neplăcut, fie că este vorba despre o persoană care v-a supărat la un moment dat. Ați avut foarte multe responsabilități și, totuși, în acest context, fiecăruia dintre noi i se cere ceva în plus. Ați depășit problemele, dar acum trebuie să vedeți care sunt zonele cele mai autentice din viața dumneavoastră. O să faceți o adaptare foarte inteligentă în săptămâna următoare! Veți foarte interesați să vedeți ce vă reprezintă cel mai mult.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Pești

 

Este un potențial mare de transformare. Vom vedea că dumneavoastră săptămâna următoare aveți o adevărată aversiune față de rutină, față de orice activitate care vi se pare că vă obosește pentru că nu are nimic spectaculos în ea. Mai degrabă săptămâna următoare ați face lucruri spectaculoase, lucruri mari, lucruri care vă scot din orice fel de cotidian – chiar dacă vor fi puțin imprudente, pentru că aveți un soi de intoleranță față de tot ceea ce presupune rutină și ceva obișnuit.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Alina Badic,   360 de grade