Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 18 – 24 octombrie 2020. Scorpionii pot face afaceri de mare amploare, cum n-au mai făcut de mult timp (VIDEO)

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 18 - 24 octombrie 2020. Scorpionii pot face afaceri de mare amploare, cum n-au mai făcut de mult timp (VIDEO)

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 18 – 24 octombrie 2020, alături de invitata sa, Cristina Hlusak.

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic. Ce ne rezervă astrele în săptămâna 18 – 24 octombrie 2020

„Trei trigoane de mare forță își cer drepturile săptămânile acestea… Clusterumul din semnul Capricornului (Jupiter, Pluton, Saturn) în aspect pozitiv major cu steaua fixă Algol, aflată la 26 de grade în semnul Taurului. În același timp, acest aspect nu poate fi judecat independent de semnificativa Luna Nouă de ieri, care aduce un mesaj karmic acestor marcaje, invitând la o schimbare de fond.

Ceea ce ați inițiat pe acest fenomen de conjuncție Lună – Soare în semnul Balanței, în puternică cuadratură cu magica asociere din Capricorn și în opoziție cu Marte retrograd aflat încă în domiciliu în Berbec, va aduce modificări substanțiale de situație, acolo unde până acum am neglijat un anumit domeniu. Un soi de inversare a unei structuri cu care eram obișnuiți, în favoarea unei noi ordini.

Nu respingeți niciun fel de modificare a ritmului de viață, dacă vi se sugerează acest lucru. Identificați cu ce provocare a venit ziua de 16 octombrie și vedeți care este semnalul de alarmă. Ce v-a pus pe gânduri, ce v-a destabilizat, ce v-a dat planurile peste cap, pentru ca apoi să regândiți totul din alt punct de vedere.

Destinul devine mai influent ca oricând, relevând adevăruri pe care, din cauza emoțiilor curente, nu le puteam observa, chiar dacă ele vorbesc, de fapt, despre ceea ce contează cu adevărat”, a afirmat Alina Bădic, în debutul emisiunii.

Berbec

Acest semn va înregistra niște corecții în săptămâna 18 – 24 octombrie.

Responsabilitățile saturniene sunt foarte marcante pentru nativii Berbec, care chiar se pregătesc să dea un test de mare amploare. Asta înseamnă că angajamente, promisiuni, lucruri foarte importante, pe care poate că le-au le-au neglijat până acum, vor trebui rezolvate cât mai rapid.

Ar fi necesar ca, până la finele anului, Berbecii să identifice acele lucruri de care ar trebui să se ocupe prioritar în domeniul profesional. Până la urmă, nu în fiecare zi ți se ivește ocazia, de exemplu, să fii promovat la locul de muncă.

Acolo unde constată că bat pasul pe loc, Berbecii se pot gândi să se retragă sau să mai amâne. Nu înseamnă, evident, că trebuie să abandoneze total.

Saturn le cere Berbecilor să fie foarte conștiincioși, să fie consecvenți și să lupte pentru ceea ce le aparține cu adevărat.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Taur

Taurii sunt bine aspectați pentru a face investiții financiare serioase, pentru a ajuta sau a se lămuri care e cea mai bună ocazie la locul de muncă, pe care să o speculeze. Sunt favorizați să devină foarte buni din punct de vedere socio-profesional. Se pot gândi la bonusuri financiare.

Trebuie să se implice în scoaterea în evidență a bunurilor materiale și sprituale pe care le au. Nu e vorba aici strict de obiecte de valoare, ci și de familie, de exemplu, sau prieteni care pot fi de ajutor într-o afacere. E o perioadă foarte bună pentru Tauri să speculeze lucrurile pe care le au.

Taurii pot face lucruri de mare forță pe care o viață și le-au dorit puse în practică.

Ei trebuie să fie extrem de receptivi la tot ce vine către ei din partea lui Saturn.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Gemeni

Gemenii au o șansă fantastică de a pune în practică proiecte pe care le gândesc de ceva vreme. Pot beneficia de ajutorul unor oameni cu putere de decizie.

Vor avea mare noroc pe zona financiară, dar sunt și mici probleme care trebuie rezolvate. E vorba de unele care au o componentă karmică, probleme care vorbesc despre greșeli pe care Gemenii le-au făcut în trecut.

Deci Gemenii vor avea foarte multe oportunități în multe domenii, dar se pot poticni acolo unde există anumite reglaje karmice. După ce se reglează aceste lucruri, ei intră cu multă forță într-o zonă foarte puternică din punct de vedere al ascensiunii financiare.

Sunt ajutați să finalizeze multe activități la care au tot lucrat. Trebuie să se străduiască zilele acestea să fie foarte creativi și să facă ceva deosebit.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Rac

E o perioadă care vorbește despre schimbare obligatorie. Se vor produce modificări substanțiale atât de formă, cât și de fond, adică trebuie să înțeleagă altfel lucrurile. Racii trebuie să învețe să analizeze lucrurile din alte perspective decât cele de până acum.

Racii trebuie să fie vigilenți tot timpul, să vadă unde e zona unde apar cele mai multe atenționări și acolo să se concentreze și să fie foarte precauți.

Anumite evenimente din exterior le pot schimba viața. Un nou loc de muncă este doar un exemplu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Leu

Fenomenul de Lună Nouă din 16 octombrie a vorbit despre un început, despre ceva ce poate modifica substanțial viața Leilor. Oricum viața lor e supusă unor schimbări și fluctuații destul de importante.

Nodul Nord îi pune pe o direcție în care Leii sunt obligați să iasă în față cu foarte multă putere de muncă. Leii nu se pot dezice de nimic ce are legătură cu munca, sacrificiul.

Săptămâna 18 – 24 octombrie va fi foarte favorabilă investițiilor.

Prietenii karmici le vor veni de unde nu se așteaptă și-i vor ajuta în momentele de cumpănă. Sunt oameni care vin cu multă forță în susținerea lor, fără să le ceară ceva în schimb.

S-ar putea să existe un mic marcaj neplăcut pe zona relațională. Asta înseamnă că s-ar putea să fie nevoiți să depună un efort în plus în comunicarea cu apropiații.

Totuși, crucea lor de dus va fi pe zona de muncă și de sănătate, acolo unde se acutizează niște probleme pe care nu le-au tratat când ar fi trebuit. Nu sunt boli grave, însă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Fecioară

Fecioarele au și ele foarte multe de înțeles în această perioadă.

Au șansa de a face anumite speculații financiare în plan profesional. Deci pot scoate dintr-o situația puțin productivă până acum ceva absolut minunat. De exemplu, unele ar putea deveni acum foarte vizibile, altele și-ar putea pune în practică ideea de afaceri pe care o au de mult timp.

Ar fi foarte bine să se specializeze, să facă lucruri elevate, distinse. Fecioarele care călătoresc vor avea un factor de noroc mult amplificat.

E o perioadă extraordinar de benefică în lupta cu un lucru care le-a necăjit în ultima vreme.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Balanță

Balanțele au o șansă destul de mare de a elucida probleme care le-au supărat în ultima vreme.
Ele se luptă cu tot felul de probleme de natură domestică. Data de 16 octombrie a avut o semnificație puternic karmică și le-a atenționat asupra unor probleme vitale.

Trebuie să fie mai atente la ceea ce vor să facă, măsura în care planurile de viitor sunt pertinente, trebuie să facă ordine în viața lor. Nu trebuie să respingă modificările impuse de destin.

Balanțele trebuie să se mobilizeze și să pună lucrurile la punct, pentru a depăși blocajele din sectorul domestic.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte vehemenți în tot ce fac și au extraordinar de multă forță.

Cu siguranță pe 16 octombrie, dar și în zilele anterioare au avut niște stări destul de speciale în care și-au adus aminte de ceva ce i-a unit cu un trecut îndepărtat.

Trec printr-o perioadă extraordinar de bună pe zona de contracte, de semnare de acte. Pot face afaceri de mare amploare, cum n-au mai făcut de mult timp.

Foarte multă intensitate pe zona relațională, contractuală, pe zona de contracte, business-uri, înțelegeri cu oameni potenți financiar. Sunt foarte concentrați pe această zonă a spectacolului financiar.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Săgetător

Luna Nouă pentru ei are loc pe Casa pritenilor, deci s-au intersectat cu oameni importanți pentru ei, poate au fost solicitați să ajute sau au fost ajutați.

Săgetătorii acționează acum pe zone unde lucrurile până acum au stagnat. Asociază foarte mult modul în care fac bani cu lucruri de natură spirituală.

Sunt foarte receptivi și-și doresc să afle lucruri noi, să descifreze diverse aspecte care le-au atras atenția. S-ar putea să afle lucruri care să-i uimească sau să-i pună pe gânduri. Vor avea răspunsuri concrete și corecte pe mai multe aspecte care i-au defavorizat.

Săgetătorii trebuie să evite relațiile cu oamenii care nu vin cu ceva constructiv în viața lor.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Capricorn

Această zodie anticipează evenimente cu care se va intersecta în perioada imediat următoare, pot fi evenimente de mare reușită profesională și financiară. Unii pot sacritifica foarte multe lucuri de dragul unor ambiții pe care și le doresc rezolvate.

Sunt extrem de ambițioși. Poate apărea în anumite momente o ușoară devitalizare, dar ambiția este atât de mare încât Capricornii trec peste asta.

Capricornii sunt foarte receptivi la idei noi.

Unii vor avea venituri suplimentare în această perioadă, vor câștiga din zone pe care până acum nici nu l-au luat în calcul.

Au o oarecare nemulțumire deoarece își doresc să facă foarte multe lucruri, dar timpul e foarte scurt. Trebuie să analizeze rezultatele celor începute, înainte de a porni cu alte activități.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Vărsător

S-au confruntat în ultima perioadă cu un zbucium sufletesc, iar acum acesta este reglat, culmea, chiar prin lucurrile care l-au declanșat.

De exemplu, dacă un Vărsător are o problemă la serviciu din cauza unei persoane, situația se va rezolva chiar prin intermediul persoanei respective.

Vărsătorii au crescut, s-au maturizat, au învățat enorm în urma evenimentelor prin care au trecut.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Pești

Poate exista o confuzie relațională pe care o vor rezolva în maxim o săptămână. Există un oarecare tumult din punct de vedere financiar.

Peștii au o șansă deosebite de accesa valuri de energie și oameni cu totul și cu totul speciali. Ei se pot intersecta cu oameni de diverse tipuri. Interacțiunile sunt extrem de important pentru că ei pot afla diverse informații. Trebuie să se concentreze pe zona relațională deoarece pot obține avantaje foarte mari de pe urma oamenilor cu care interacționează.

S-ar putea ca oameni cu reale probleme financiare să le ceară ajutorul.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe