Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 2 - 8 august 2020. Nu foarte des avem planete atât de puternice în semne atât de puternice unde ele se găsesc în domiciliu (VIDEO)

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 2 - 8 august 2020. Nu foarte des avem planete atât de puternice în semne atât de puternice unde ele se găsesc în domiciliu (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 01 Aug 2020, 21:00
Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 2 - 8 august 2020. Nu foarte des avem planete atât de puternice în semne atât de puternice unde ele se găsesc în domiciliu (VIDEO) Horoscop

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade, predicțiile astrale pentru săptămâna 2 - 8 august 2020 alături de invitatul său, Dragoș Bogdan.

„Moment de mare forță astrală, în care aspectele săptămânii următoare ne îndeamnă să înțelegem mesaje care pot veni dintr-un trecut destul de îndepărtat și, de asemenea, suntem invitați să înțelegem la ce să ne așteptăm în viitor, în funcție de ceea ce facem în prezent. Sunt niște aspecte destul de interesante și, totodată, destul de volatile, în sensul că trebuie să înțelegem lucruri subtile, lucruri care vin dintr-o lume aproape nevăzută. Ne confruntăm sau ne aflăm în fața unei configurații astrale de mare forță, prin puterea conjuncțiilor ce se găsesc acum pe cer, conjuncții care nu sunt deloc de ignorat, având în vedere faptul că nu foarte des avem planete atât de puternice în semne atât de puternice unde ele se găsesc în domiciliu și, mai mult decât atât, amprentă karmică deosebită, iar asta deoarece, pe data de 3 august, vom avea fenomen de Lună Plină, Saturn este în continuare anaretic și foarte multe conflicte de natură astrală, care încă o dată ne povățuiesc să rămânem circumspecți în fața provocărilor, să fim fermi, să fim încrezători, optimiști, spirituali și să accesăm zona energetică superioară”, a declarat Alina Bădic, în debutul emisiunii de pe B1 TV.
 

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 2 - 8 august 2020. Ce ne rezervă astrele în săptămâna 2 - 8 august 2020


 

Berbec

 

Aveți parte de o lume calmă și ordonată. Sunteți încurajați mai mult decât orice altă zodie pe partea de dinamism, care implică forță, curaj și energie. Nu trebuie să stați în momente de stand by sau în zona de relaxare prea mult săptămâna următoare.

Altfel, e ca și cum ai strica un anumit tip de energie care vine după tine și te îndeamnă să acționezi în forță. De altfel, săptămâna în sine îndeamnă toate semnele de foc la acțiuni care implică forță, nu numai berbecii.

 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 Adevărul despre soţul Andreei Esca: De ce Alexandre Eram a făcut o formă GRAVĂ de COVID-19

Taur

 

Veți beneficia și dumneavoastră de acest fenomen de Lună Plină de pe 3 august. Trebuie să vă împărțiți într-un mod destul de tensionat între casă, familie sau ideea de familie și carieră, serviciu. Vom vedea foarte mulți nativi care sunt extraordinar de solicitați. S-ar putea să nu vă găsiți locul și să vă relaxați mai greu săptămâna aceasta.

Aveți tot felul de preocupări atipice, ieșite din tiparul cu care sunteți obișnuiți. Ba mai mult, vin la voi și oameni cu probleme atipice, iar impactul evenimentelor în viața voastră este de-a dreptul surprinzător. Deși atipic, totul are un sens – nimic nu este întâmplător pentru voi în această perioadă.

 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Gemeni

 

Este vorba despre călătorii, discuții, contracte, semnare de acte, interacțiune, intermediere. O perioadă extraordinar de dinamică pe zona aceasta, în care veți semna niște acte care vor avea o importanță deosebită. Actele sunt extraordinar de importante, poate nici nu vă dați seama în acest moment.   

Trebuie scos la lumină un har pe care îl aveți din punct de vedere profesional și s-ar putea să fie reliefat chiar într-un context în care cineva s-ar putea să aibă ceva de comentat sau de obiectat.

 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Rac

 

Un moment destul de relevant, pentru că întotdeauna când este vorba despre Lună Plină, racul, ca guvernat direct de Lună, este direct amprentat, este direct energizat. Veți avea ceva de investit, vă veți implica în lucruri care s-ar putea să aibă efect pentru voi din punct de vedere financiar pe termen mai lung.

Nu este deloc de ignorat faptul că primiți și dumneavoastră tot felul de mesaje în această perioadă, în sensul că vi se comunică astral ce trebuie să faceți. Trebuie să înțelegeți ce aveți de făcut din punct de vedere spiritual.

 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Leu

 

Aveți de luat decizii pe care nu trebuie să le știe toată lumea. Secretele, uneori, trebuie să rămână secrete. Nu este o perioadă în care să vă spuneți păsurile sau lucrurile care sunt destul de intime tuturor. Mai mult decât atât, anumite secrete s-ar putea să nu mai fie secrete dacă le spuneți peste tot.

E o perioadă foarte delicată și pentru voi din punct de vedere al semnării anumitor acte. Veți găsi ajutorul în oameni care chiar vă plac, vă stimează, vă admiră și care se oferă benevol să vă ajute. În continuare, cariera este supusă unui soi de modificare zilnică.

 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Fecioară

 

Vă rezolvați problemele legate de suflet, probleme pe care de mult doriți să le rezolvați. Este puțin mai greu de gestionat situația, în sensul că lucrurile nu sunt atât de simple. S-ar putea să vă găsiți în fața unor situații fără precedent. S-ar putea să faceți dovada înțelepciunii, a devotamentului și a sacrificiului.

E o săptămână care vă pune foarte mult pe gânduri. Nu veți avea loc de întors în fața forței destinului. Destinul impune ceea ce vrea să facă din voi. Într-un fel, sunteți victime ale voinței universului în săptămâna următoare. Este extraordinar de important să înțelegeți că drumul vostru s-ar putea să fie total diferit de ceea ce își dorește Dumnezeu.

 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Balanță

 

Vă implicați trup și suflet în probleme care țin de planul domestic, într-un context în care chiar trebuie să rezolvați ceva foarte important la acest capitol. S-ar putea ca destinul să vă oblige forțat să deveniți dinamici, mai dinamici decât de obicei.

Poate vă schimbați locuința, poate apare un conflict în urma căruia trebuie să vă schimbați serviciul. În orice caz, apare o modificare care vă obligă să vă regândiți la o altă variantă de a acționa.

 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Scorpion

 

Este vorba despre o veste foarte bună la locul de muncă. Vă impuneți inedit în fața șefilor sau șefii au o propunere pentru voi. Astrele vorbesc de luarea unor decizii pe zona de specializare. Chiar trebuie să vă specializați într-un domeniu în care ați neglijat lucrurile de ceva vreme.

Nu e deloc de ignorat nici ideea de a călători într-o loc sau într-o zonă unde vă face foarte mare plăcere. Este de analizat și faptul că veți avea solicitări din două direcții. Pe de o parte, va trebui să faceți față unei solicitări din partea unei persoane care are putere de decizie asupra dumneavoastră, iar pe de altă parte, tot la fel de important este că trebuie să vă ocupați și de planul intim, de iubire sau de familie.

 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Săgetător


 

Vreți nu vreți, trebuie să vă ocupați la modul cel mai serios de probleme legate de comunicare, de probleme legate de promisiuni. Veți fi obligați pe linie karmică, în săptămâna următoare, să faceți în așa fel încât să onorați anumite promisiuni, să intrați în legătură cu oameni cărora le datorați anumite explicații, să obțineți anumite beneficii în urma unor discuții care pot părea nesemnificative pe moment, dar care pe termen lung pot avea o greutate incredibilă.

Este o perioadă în care promovați ceva, fie chiar pe voi, fie anumite idei care nu vor rămâne fără ecou. Cu siguranță, veți ajunge la un moment dat la un nivel la care orice vorbă, orice lucru pe care îl faceți, pe care îl spuneți va avea un ecou semnificativ.

 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Capricorn
 

Aveți o sugestie de investiție săptămâna următoare, în sensul că trebuie să vă gândiți foarte bine ce aveți de făcut cu banii. Pentru dumneavoastră, luarea acestei decizii nu este aleatorie – trebuie să înțelegeți că, uneori, sunt anumite momente la care trebuie să faci lucrurile pentru ca totul să meargă bine.

Dacă nu faceți lucrurile la timpul potrivit, situația se poate înăspri. Este vorba despre o investiție, despre ceva ce vi se cere pe zona financiară.

 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Vărsător

 

Veți fi direct vizați de un soi de emoție care vine cu foarte mare forță și care vă sugerează să schimbați ceva, să faceți ceva în așa fel încât să vă simțiți mult mai împliniți decât până acum.

Este o săptămână care nu vă va lăsa absolut deloc liniștiți. Știm că de ceva vreme vă tot puneți în slujba altora, sunteți foarte dornici să ajutați de parcă vi s-a creat chiar un obicei să săriți de oricâte ori cineva are nevoie, chiar dacă nu mereu vi se adresează direct. Veți fi puternic recompensați!

 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Citeşte mai multe despre:   Alina Badic,   360 de grade