Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 2 - 8 mai 2021. O săptămână deloc ușoară, dar totuși plină de perspectivă și de surprize plăcute ale destinului pentru cei care chiar înțeleg mesajul (VIDEO)

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 2 - 8 mai 2021. O săptămână deloc ușoară, dar totuși plină de perspectivă și de surprize plăcute ale destinului pentru cei care chiar înțeleg mesajul (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 01 Mai 2021, 18:29
Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 2 - 8 mai 2021. O săptămână deloc ușoară, dar totuși plină de perspectivă și de surprize plăcute ale destinului pentru cei care chiar înțeleg mesajul (VIDEO) foto: captură B1 TV Horoscop

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 2 - 8 mai 2021.

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic. Ce ne rezervă astrele în săptămâna 2 - 8 mai 2021

 

„Pluton perfect aspectat în Capricorn, sextil zilele acestea cu Neptun și trigon, un trigon foarte frumos cu Mercur și cu Venus. Iată, aspecte cu care începe săptămâna ce urmează. Saturn, tensionat în continuare cu Soarele și cu Uranus, conjuncție Venus-Mercur, nodul Nord în continuare stingher în semnul Gemenilor. Vorbesc toate aceste aspecte despre lupta materiei cu lucrurile mai puțin văzute, cu subtilul. O săptămână în care suntem pe punctul de a înțelege ceea ce ni se întâmplă, astfel încât putem să descifrăm totul, raportându-ne la noi și la cei din jur cu foarte mare sinceritate, dar fiind în același timp și un fel de chirurgi, dacă vreți, spirituali ai destinului nostru. O săptămână care se anunță destul de tranșantă, o săptămână deloc ușoară și, totuși, plină de perspectivă, și plină de surprize plăcute ale destinului pentru cei care înțeleg mesajul cu adevărat”, a spus Alina Bădic, în debutul emisiunii.

 

Berbec

 

Săptămâna următoare vorbește despre faptul că vă căutați propria valoare prin intermediul altora, un lucru deosebit de interesant dacă stăm să ne gândim. Ideea de a avea stabilitate devine extraordinar de importantă. Trebuie să vă conștientizați propriul sistem de valori și să vedeți lumea simplu, dar concret.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Taur

 Carantină obligatorie pentru două săptămâni. CNSU a adoptat Hotărârea

Trebuie să dezvoltați un soi de maturitate interioară. Penru această maturitate interioară aveți nevoie de un soi de sinceritate personală, o sinceritate care să nu se raporteze la nimic din ceea ce ține de exterior, o sinceritate care fie este, fie nu este. În perioada imediat următoare, sunteți poate zodia cea mai încercată și cea mai vizată de a percepe lucrurile la un nivel superior înalt, nu ca un om obișnuit.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Gemeni

 

Trăirile interioare sunt de mare intensitate. Asocierile și relațiile joacă un rol important în această perioadă. Sunteți invitați să aveți o viziune nouă asupra vieții. Trebuie să vă așteptați, însă, la un soi de neprevăzut. Este foarte important să atrageți atenția prin lucrurile magnetice pe care le faceți.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Rac

 

Trebuie să vă perfecționați. Poate că ar trebui să lăsați lucrurile să se dezvolte firesc, să nu grăbiți nimic. Orice vine către dumneavoastră este important la nivel de forță – de exemplu, o propunere de avansare la locul de muncă sau o re-dinamizare profesională, sau sugestia cuiva de a face o investiție. Tot ce ține de stagnare nu este neapărat idealul, tot ce ține de dinamică este bine-venit. Se recomandă să extindeți sfera de acțiuni și să aveți mai multă încredere în forțele proprii.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Leu

 

Trebuie să vă feriți de imprudență, pentru că acțiunile imprudente nu sunt în regulă. Situațiile prin care treceți invită la încredere în sine, invită la un soi de îndrăzneală de a fructifica orice fel de oportunitate sau chiar și situații care nu sunt pe placul dumneavoastră, printr-o abordare foarte dură, precum a unui chirurg. Puteți să dezvoltați un fel de spirit autoritar, în concordanță cu o viață spirituală corespunzătoare.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Fecioară

 

Intrați pe o filieră foarte interesantă. Trebuie să reconfigurați anumite aspecte și trebuie să faceți totul de așa natură încât, cu viteza gândului, să realizați într-un timp record anumite lucruri, ca să nu depășiți un anumit tip de ultimatum pe care destinul vi-l dă în rezolvarea unor situații. Sunteți foarte vizați de către univers, pentru că trebuie să faceți niște reglaje acolo unde, altădată, ați avut noroc. Acum nu numai că nu mai aveți acel noroc, dar e important să înțelegeți de ce nu îl mai aveți.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Balanță

 

În cazul dumneavoastră, este vorba despre lucruri pozitive, iar tot ceea ce este pozitiv ar trebui să atragă succesul. Relația personală capătă o relevanță mult mai mare decât până acum. Relația de cuplu devine destul de importantă, pentru că prin ea se descarcă o karmă, în sensul că aveți multe de învățat și partenerul vă este un fel de mentor în această perioadă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Scorpion

 

Provocarea de bază rămâne pe zona financiară și pe zona asocierilor. Purificarea karmei este un lucru foarte important în zilele acestea. Aveți o capacitate spirituală și de înțelegere a legilor karmei incredibilă – și printr-o asociere cu cerințele sufletești, adică s-ar putea să simțiți lucrurile total diferit de modul în care le simt cei din jur. Sunteți foarte responsabil din punct de vedere emoțional și spiritual.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Săgetător

 

Trebuie să înțelegeți care este semnificația anumitor acțiuni – e vorba despre cele care, cu adevărat, reprezintă ceva pentru dumneavoastră. S-ar putea să fie nevoie să supervizați puțin mai mult și mai bine anumite elemente care la un moment dat au scăpat de sub control. S-ar putea să fie nevoie să fiți pregătiți pentru anumite situații ușor conflictuale. Pe de altă parte, în egală măsură, viața vă invită să aveți o trăire interioară destul de profundă și puternică.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Capricorn

 

Este foarte importantă capacitatea executivă în perioada imediat următoare. De exemplu, puteți să ajungeți la o realitate sau la o realizare care este total opusă față de ceea ce ați gândit inițial – ați gândit lucrurile într-un fel, dar ulterior au luat o turnură total diferită. Trebuie să faceți un fel de recapitulare a evenimentelor prin care ați trecut în ultima perioadă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Vărsător

 

Puteți analiza situația profesională precum niște judecători. Este interesant de ce vă revine oarecum o asemenea responsabilitate, responsabilitatea de a decide cam pe drum să mergeți mai departe. Sunteți și elevi, și profesori în același timp. Vedeți, simțiți și explorați fondul problemelor, acceptați realitatea așa cum este ea. Sunt foarte multe puncte de vedere la serviciu și îi puteți convinge pe cei cu care colaborați de realitatea dumneavoastră.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Pești

 

Sunt anumite situații care, de fapt, trebuie asociate cu lecții de viață – situații care au fost favorabile de la bun început, pe parcurs s-au deteriorat oarecum, dar acum revin la punctul forte de început, în care erau foarte armonioase. Este vorba despre situații profesionale. A venit momentul să apreciați și lucrurile care au fost în avantajul dumneavoastră chiar și în trecut, dar pe care poate nu le-ați apreciat suficient.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   360 de grade