Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Horoscop Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 23 – 29 august 2020: Perioada încurajează alegerile făcute pe baza dovezilor practice (VIDEO)

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 23 – 29 august 2020: Perioada încurajează alegerile făcute pe baza dovezilor practice (VIDEO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 22 Aug 2020, 20:57
Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 23 – 29 august 2020: Perioada încurajează alegerile făcute pe baza dovezilor practice (VIDEO) Horoscop

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 23 – 29 august 2020.

„Care este provocarea săptămânii viitoare? Conjuncția Jupiter-Pluton-Saturn vorbește despre deblocarea subconștientului, printr-o regenerare totală, despre transformarea oricărei stări negative în ceva pozitiv. Perioada încurajează alegerile făcute pe baza dovezilor practice, pe baza realității. Suntem capabili să ne mânuim singuri soarta? Trigonul Uranus-Jupiter ne ajută să găsim soluții ingenioase unor situații blocate. Putem să înțelegem și să purificăm karma printr-o deosebită capacitate de a asocia legile acesteia cu cerințele noastre sufletești. Rămâneți receptivi tuturor mesajelor venite din astral, acceptați disciplină, încercați distanțare față de acele situații care au devenit sufocate, nu vă lăsați pradă îngrijorărilor care vă pot îndepărta de scop și analizați cu competență orice problemă. Acestea sunt, în mare, aspectele săptămânii următoare”, a afirmat Alina Bădic, în debutul emisiunii de pe B1 TV.
 

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic. Ce ne rezervă astrele în săptămâna 23 – 29 august 2020


 

Berbec


 

Trebuie să faceți față tuturor situațiilor care au rămas în așteptare, tuturor acelor situații care nu au fost reglate la timp. Puteți să puneți în practică lucruri pe care le tergiversați de ceva vreme, dar ar trebui să faceți și ceva în plus. Pentru orice nativ Berbec, trebuie să se acționeze pe loc, adică nu ar trebui să amânați acțiuni care ar putea fi făcute astăzi.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Taur


 

Se vorbește despre o realizare deosebită din punct de vedere profesional, din punct de vedere al creativității. Vă puteți lansa în tot felul de activități, în tot felul de acțiuni mai deosebite, mai avangardiste și destul de elevate. Nu este bine să pierdeți vremea în acțiuni de duzină sau chiar cotidiene, pentru că toată energia dumneavoastră ar trebui canalizată spre zona aceasta elevată, creativă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.ULTIMA ORĂ! Nicușor Dan îşi începe mandatul în FORȚĂ! Iată primii doi oameni pe care-i DĂ AFARĂ!


 

Gemeni


 

Vreți nu vreți, trebuie să vă încadrați pe o linie de destin foarte corectă. Vă confruntați cu un fel de zbucium filosofic, sufletesc de ceva vreme. Vă doriți să luptați pentru o cauză importantă. Se vorbește despre forță – nu aveți niciun fel de limitare săptămâna următoare. Dimpotrivă, vă doriți să puneți totul în practică, vă detașați de orice fel de situații nepractice. Nu vreți decât să vedeți lucrurile aplicate, puse la locul lor.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Rac


 

Trebuie să vă concentrați, ca de obicei, pe zona de relaționare cu cei din jur, acolo unde tot timpul ceva deranjează. Nu este vorba că deranjează, este vorba că trebuie să fiți mult mai inventivi profesional. Cariera trebuie privită dintr-un unghi atipic. Trebuie să înțelegeți că acum se produc niște scurtcircuite din punct de vedere profesional, deci puteți și să avansați profesional, și să îi ajutați pe ceilalți indirect, să vă puneți în slujba celorlalți, să urmăriți un scop într-un domeniu în care munciți de ceva vreme. Perioada vorbește și de anumite cheltuieli la care nu v-ați așteptat.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Leu


 

Vă bucurați de o liniște interioară deosebită. Veți avea  ceva oportunități financiare săptămâna viitoare, când cei mai mulți dintre voi veți putea face o investiție. Va fi o hotărâre sau o investiție care este oarecum impusă de destin, este de bună calitate, este de bun augur.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Fecioară


 

Vi se pot întâmpla anumite lucruri benefice. În săptămâna următoare aveți o capacitate deosebită de a achiziționa diverse lucruri, de a pune în practică tot felul de situații. Trebuie să vă ascultați instinctele, pentru că funcționează extraordinar de bine. Pentru cei care aveți de susținut examene sau aveți nevoie de o inteligență superioară pentru anumite proiecte, iar este o săptămână incredibilă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Balanță


 

V-ați făcut un fel de specializare din evitarea greșelilor de orice tip. Vă temeți mai mult decât orice altă zodie să nu greșiți, să nu fiți trași la răspundere, să nu vi se analizeze faptele, pentru că a fost o perioadă în care vă doreați ceva și în momentul în care cea mai mică formă de energie pornea de la voi către exterior se întorcea total modificată. Trebuie să înțelegeți faptul că această perioadă este destul de incertă. Trebuie să acumulați forță, energie și trebuie să vă asociați doar cu persoane care, așa cum se spune în popor, trag la aceeași căruță.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Scorpion


 

Modifcări majore pentru voi, în sensul bun al cuvântului. Se vorbește în cazul vostru despre încheierea unor contracte de mare anvergură. Mai mult decât atât, se vorbește despre o incredibilă relație cu oamenii care țin sufletește la dumneavoastră. De acolo poate să vină un ajutor inspirațional fantastic.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Săgetător


 

Aveți o serie de provocări pe zona de cheltuieli. Timpul trebuie să aibă o zonă de finalizare a acțiunilor întreprinse, deci trebuie să vedeți cu ochii dumneavoastră cum sunt finalizate anumite acțiuni, anumite recomandări din partea destinului. O foarte puternică tensiune emotivă. Evenimentele vor fi cu totul și cu totul originale pentru dumneavoastră. Există chiar nevoia de a le expune și celorlalți sfaturile dumneavoastră, iar asta deoarece perioada vă face un fel de mentori.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Capricorn


 

Un lucru foarte important, în zilele următoare poate apărea un sentiment de mândrie, un sentiment care vă poate face să vă avântați cu foarte multă energie pe o zonă în care credeți cu adevărat. Nu vi se pare că există obstacole, nu vi se pare că există nimic care vă poate umbri energia. Este vorba și despre un curaj moral, despre principii morale și filosofice, despre opinii puțin conformiste.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Vărsător


 

O săptămână în care destinul vorbește despre realizarea unor lucruri foarte importante, care vor da o direcție inedită vieții voastre. Este o energie care vine către dumneavoastră și care vă cere să vă branșați la ea. Practic, o energie care spune așa, dacă veți face lucruri fără să aveți niciun interes, nicio intenție personală și chiar nicio motivație, doar pentru a-i ajuta pe ceilalți și pentru a face ceva bun sau ceva de calitate, veți avea o surpriză incredibil de plăcută. Lucruri care vor lua amploare în timp, poate nu neapărat a doua zi după acțiunea de sacrificiu pentru ceilalți.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Pești


 

Pentru dumneavoastră urmează o perioadă în care trebuie să înțelegeți faptul că nu tot ceea ce zboară se mănâncă. Aveți de reglat foarte multe lucruri în plan profesional. Trebuie să înțelegeți că zona conflictuală nu este de ignorat, mai ales în plan profesional trebuie să vă împăcați cu toate acele persoane cu care există zona aceasta de conflict. Trebuie să vă împăcați cu toate persoanele cu care ați avut de împărțit ceva la un moment dat.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Citeşte mai multe despre:   Alina Bădic,   360 de grade